Home | Hírek | Kanadai üzleti körút magyar cégeknek

Kanadai üzleti körút magyar cégeknek

Kanadába szervez üzleti körutat magyar cégeknek a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara – jelentette be a kamara elnöke szerdán Budapesten a Nemzeti Külgazdasági Hivatal rendezvényén.

Nicholas Sárvári elmondta: az október 9. és 19. között megrendezendő kanadai kereskedelmi misszió aktualitását az adja, hogy a Kanada és az Európai Unió közötti szabadkereskedelmi megállapodást várhatóan 2012-ben aláírják a felek.

A szabadkereskedelmi egyezmény jelentősen bővítheti a két régió közötti gazdasági együttműködési lehetőségeket, és a kamara elnöke esélyt lát a magyar kis- és közepes vállalkozásoknak is a kereskedelmi kapcsolatok építésére.

A több kanadai várost érintő körúton részt vevő magyar cégeknek lehetőségük nyílik személyes üzleti találkozókra, az érdemi üzleti kapcsolatok létesítéséhez pedig a kamara minden támogatást megad.

A körút részeként a vállalatok képviselői Winnipegben részt vesznek a Centrallia konferencián, amelyre a világ 40 gazdasági régiójából mintegy 600 vállalat érkezik. A konferenciát évente rendezik Kanada legnagyobb városaiban. Ezen túlmenően több kanadai kamara tagvállalatai közül előminősített cégek képviselővel szerveznek találkozót a magyar üzletembereknek.

A kamara a későbbiekben minden évben szeretné megrendezni az üzleti körutat.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál