Home | A világból | Az amerikaiak szerint is az amerikai turisták a legrosszabbak

Az amerikaiak szerint is az amerikai turisták a legrosszabbak

Az amerikaiak a legszörnyűbben viselkedő turisták – derült ki egy 5600 főt megkérdező felmérésből, akik közül meglepő módon négyezer amerikai volt. A többi válaszoló között ausztrálok, britek, írek és kanadaiak voltak. A 16 felsorolt nemzet közül még a tengeren túliak is magukat jelölték meg a legrosszabbnak.

z ausztrálok és a kanadaiak ugyancsak az amerikaiaknak adták a kétes elsőséget, az írek – szintén nem túl váratlanul – a briteket hozták ki győztesnek, utóbbiak pedig a németeket. Ugyanakkor az amerikaiak 37 százaléka úgy találta, hogy az általuk legrosszabbnak ítélt utazók nincsenek rajta a listán.

A kutatás egyik részében arra is kíváncsiak voltak, hogy ki mennyire dézsmálja meg a hotel berendezését. Tíz amerikai közül négy válaszolta azt, hogy már elvitt valamit a szobából – leginkább törülközőt és köntöst. Kedvelt még a takaró, párna, távirányító és a Biblia.

A gyakori utazási katasztrófák közül az amerikaiak 21 százaléka nevezte meg az elveszett poggyászt, szintén ennyien a rossz időt, 16 százalékuk pedig azt, hogy eltévedt.

A LivingSocial felmérésében az is kiderült, hogy az óceán túlfelén élők kedvenc desztinációja az ausztrál nagy korallzátony. Jól futott még a Disney World, Las Vegas és a kínai nagy fal.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál