Home | Hírek | Orbán-terv : „Több millió bevándorlót kell fogadnia Magyarországnak”
"Jaj, Hogy vigyem véghez az én kis Orbán-tervemet?" Átnevezem Soros-tervvé és meghülyítem a magyar embereket. Igen, ez lesz! (Illusztráció)

Orbán-terv : „Több millió bevándorlót kell fogadnia Magyarországnak”

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani – mondta a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.

A rendezvényen a gazdasággal kapcsolatos kérdések kerültek a középpontba. Orbán Viktor kijelentette, a növekedés elképzelhetetlen lenne a politikai stabilitás nélkül. A Széchenyi terv sikerét külön kiemelte a miniszterelnök, aki a program indítását épp itt, a tavalyi üzleti ebéden jelentette be.

A társadalom öregedése az egyik legkomolyabb fejtörést okozza az Európai Unióban. A baj ugyanis csak 10-20 év múlva lesz érezhető az átlagember számára, a megoldáson azonban már most dolgozni kell. Miközben az emberek a munkanélküliséggel küzdenek és félnek a beáramló olcsó munkaerőtől, addig a foglalkoztatottak és az eltartottak aránya egyre inkább átalakul: 2040-re minden munkaképes korúra két nyugdíjas korú jut majd a meghosszabbodó élettartam és a születések számának csökkenése miatt. Ez rendkívül megterheli mind a nyugdíj-, mind a szociális rendszert. – helyzet kialakulását megelőzendő az unió programot dolgozott ki a foglalkoztatás és a munkavállalásra képes népesség számának növelésére. 

Ezek mellett azonban egyre több bevándorlóra is szükség van. A kialakuló hiányszakmák már ennek első jelei.

A fenti dőlt betűs megállapításokat, miszerint több millió bevándorlóra lenne szűkség, és Magyarország akár 14 millió embert is el tud tartani Orbán Viktor tette az első Orbán-kormány idején 2001-ben. Ehhez képest amivel kiplakátolják az országot az emberek adó milliárdjaiból, hogy így Soros-terv, meg úgy Stop-Soros és hazug nemzeti konzultációt tartanak szintén az emberek hülyítésére, Orbánnal ellentétben Soros mindössze 300 ezer menekült oltalom alá helyezését javasolta és nem Magyarországra, hanem az egész Unióban évente.

Sorosnál viszont nagyságrendekkel túltett Orbán a tervével, aki több millió külföldi bevándorlóval számolt, mégha utólag 14 évre rá (ízlelgessük csak: 14 évre rá!!!) módosíttatta az MTI közlését, miszerint Ő nem másra, mint természetesen csak a határontúli magyarokra gondolt.

Orbán mindenesetre hiába hazudta 14 évvel később utólag módosítva egy MTI közleményt, hogy a határon túli magyarokra gondolt 2001-ben, hiszen nem hozott be milliókat sem Erdélyből, sem Délvidékről, sem Felvidékről, viszont helyettük összesen közel ötvenezer migránst fogadott be az elmúlt években, miközben több tízmilliárd forint közpénzt költött az ellenük folytatott propagandára felpumpálva a magyar emberek pénzéből saját propagandamédiáját és baráti körét. Letelepedési kötvényeknek köszönhetően húszezren, míg az ukrán nyugdíjmigráció miatt 26 ezren kerülhettek Magyarországra. Rajtuk kívül tavaly még további 1300 menekültet is befogadott a Fidesz-kormányzat titokban, ahogy Altusz Kristóf helyettes államtitkár bevallotta.

GIF: Orbán köszönti a határontúli magyar bevándorlókat… ja nem, hanem a menekülteket Záhonynál 2014-ben

Az eredeti hír forrása: Origo.hu

 

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál