Home | Hírek | Szokj le, amíg nem késő!

Szokj le, amíg nem késő!

Dohányzásról való leszokás, rövidebb élet, tedd le a cigitKEDVES DOHÁNYZÓK, MOST HOZZÁTOK SZÓLUNK: EGY KANADAI KUTATÁS SZERINT AZOK AZ EMBEREK, AKIK 44 ÉVES KORUKIG LESZOKNAK A CIGIRŐL AKÁR ADDIG IS ÉLHETNEK, MINT A NEMDOHÁNYZÓK, AZAZ ÁTLAGOSAN EGY ÉVTIZEDDEL TOVÁBB! 

A felmérés azt igazolta, hogy azok a nők és férfiak, akik 44 éves koruk előtt nyomták el utolsó cigijüket, átlagosan csak egy évvel rövidebb ideig éltek, mint azok, akik sosem gyújtottak rá, akik pedig 54 évesen álltak le, 4 év hátrányban vannak (ami még mindig jobban hangzik a 10 évnél).

Persze nem arra bátorítunk, hogy negyvenes éveidig nyugodtan füstölögj. Azok a férfiak, akik 40 évesen leszoknak még így is 20%-kal nagyobb eséllyel halnak meg egy adott évben a nemdohányzókhoz képest a szívroham, rák, stroke és megannyi egyéb betegség miatt, amit a cigi okozhat.

Ha nehezedre esik leszokni, töltsd le a Quitpal alkalmazást a telefonodra, mely többek közt nyomon követi, mennyi pénzt spórolsz meg a dohányzás kiiktatásával és a közösségi oldalakon keresztül még a barátaid támogatását is élvezheted. Ha ez nem lenne elég, még bátorító kis üzeneteket is küld neked, melyek segítségével jóval könnyebb megállni a kísértést.

QuitPal letöltése (Apple iTunes)

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál