Home | A világból | Videó: Felkerült Whitney Houston utolsó fellépése az Internetre

Videó: Felkerült Whitney Houston utolsó fellépése az Internetre

Elképzelhető, hogy a fellépés előtti szorongásra szedett nyugtató miatt halt meg szombaton Whitney Houston amerikai énekesnő – írja a TMZ.com amerikai hírportál. Houstont a fürdőkádjában találták holtan, és mivel a feje víz alatt volt, feltételezhetően elaludt, és megfulladt a kádban. A végzetes álmot az énekes által szedett nyugtató is okozhatta, a halál okát azonban csak a boncolás után lehet bizonyossággal megállapítani.

Az utolsó nyilvános színre lépés

Az énekesnő csütörtök este, egy Grammy-gála előtti bulin ment fel a színpadra, hogy elénekeljen egy gospelt barátnőjével, Kelly Price-szal. Utolsó stúdiófelvételeit pedig az augusztusban a mozikba kerülő Sparkle című filmben hallhatjuk majd.

 

Az énekesnő csütörtök este, egy Grammy-gála előtti bulin ment fel a színpadra, hogy elénekeljen egy gospelt barátnőjével, Kelly Price-szal. Utolsó stúdiófelvételeit pedig az augusztusban a mozikba kerülő Sparkle című filmben hallhatjuk majd.

Az énekesnő – mint kiderült – utolsó fellépéséről ide került fel egy videó. Whitney Houston csütörtök este a számos Grammy-gála előtti buli egyikének vendége volt; ezt Kelly Price énekesnő tartotta a Tru Hollywood nevű helyen, Kelly Price & Friends Unplugged: For The Love Of R&B címmel. Houston és Price előre nem tervezett, alig egy perces fellépése a Yes, Jesus Loves Me című gospel közös eléneklése volt. Kelly Price mély gyásza ellenére nyilatkozott a Rolling Stone-nak, mint mondta, azért, hogy eloszlassa a keringő pletykákat arról, hogy barátnője „vadul bulizott” volna, illetve (kimondva-kimondatlanul) drogozott. Mindkettejük lányai ott voltak, tehát ez egy családias esemény volt, „nevettünk, táncoltunk, énekeltünk, sírtunk, beszélgettünk a gyerekekről, az életről. Ez ment egész éjszaka, Whitney boldog volt.” Kelly Price az elhunyt sztárról azt nyilatkozta még, hogy „nemcsak fenomenális énekesnő volt, de csodálatos személyiség is, egy igazán önzetlen adakozó.”

 

A Sparkle című 1976-os film remake-jének bemutatóját az eredeti terveknek megfelelően augusztus közepén tartják. Ebben Whitney Houston nemcsak színészkedik (erről bővebben lásd az [origo] Filmklub cikkét), hanem itt lesz hallható két utolsó felvétele is: az Eyes On The Sparrow című gospel, valamint a végefőcím alatt egy duett Jordin Sparks énekesnővel (egyben a film főszereplőjével) az R. Kelly által írt új, Celebrate című dalban.

 

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál