Home | Hírek | Magyarországról | Kiváló vitamin választás babát tervező pároknak

Kiváló vitamin választás babát tervező pároknak

A babatervezés, majd a babavárás időszakában a kismama vitaminpótlása kiemelten fontos – azonban tévesen gondolják sokan, hogy csak a leendő édesanya esetében. Az apuka vitaminraktárát is fontos feltölteni, ha a lehető legjobb esélyekkel szeretnénk indítani egy várandósságot.

GAL babaváró vitamin, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt a kismama

A várandósság során a vitamint nem a baba miatt kell szedni, ő ugyanis elveszi a szervezetből, amire szüksége van, akár az anya rovására is. Ez azt jelenti, hogy ha nincs kellőképpen feltöltve vitaminokkal a kismama szervezete, a hiány miatt problémák alakulhatnak ki. A GAL babaváró vitamin segít megelőzni a vitaminhiányos állapotokat.

GAL babaváró vitamin új kiszerelésben, hogy könnyebb legyen

A GAL babaváró új kiszerelésben is elérhető, hogy a kismamák könnyebben tudják magukhoz venni a szükséges vitaminmennyiséget. A korábbi 1 helyett 2 kapszulában lehet a vízoldékony összetevőket a szervezetbe juttatni, ami az emésztőrendszer nyugalmát segíti elő – a várandósság alatt ez különösen fontos szempont lehet.

Bármilyen életszakaszban jól jöhet a GAL multivitamin

A vitaminpótlás persze nem csak várandósoknak fontos: ahogy már említettük, a leendő apukának is jól jöhet egy kis extra vitaminlöket. A GAL multivitamin tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szeretnék a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat bevinni a szervezetükbe, hiszen ez a készítmény éppen ezeket tartalmazza a megfelelő arányban.

Kisebb GAL multivitamin kapszulák a könnyebb bevételért

A GAL multivitamin új kiszerelésben is elérhető a babaváróhoz hasonlóan, aminek köszönhetően könnyebben vehetjük be a kedvenc vitaminunkat. A 60+30 darabos változatban a korábbi 1 nagy helyett itt is 2 kisebb kapszulában kapnak helyet a vízoldékony összetevők, így azok könnyebben lecsúsznak, és a gyomor is könnyebben fogadja be.

GAL vitamin: természetesség és hatékonyság

A GAL vitamin megalkotásakor egyszerre vették figyelmbe a természetességet és a hatásosságot. Minden vitamin és ásványi anyag pontosan olyan koncentrációban van jelen a készítményben, amilyenben a szervezet igényli, az arány pedig épp olyan, mint az élelmiszerekben. Így se túl kevés, se túl sok vitamin nem kerül a szervezetünkbe – a GAL vitamin pontosan azt adja, amire szükségünk van.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál