Home | Minden kedves szépülni vágyó hölgyet és urat szeretettel vár Montreál fodrász- és esztétikai kezelések kiválósága

Minden kedves szépülni vágyó hölgyet és urat szeretettel vár Montreál fodrász- és esztétikai kezelések kiválósága

Kedves szépülni vágyó hölgyek és urak!

Az esztétika és szépségápolás montreáli kiválósága – Emese áll rendelkezésükre, aki hat szakmai diplomával és nagy gyakorlattal rendelkezik a szépségápolás területén, így Montreál egyik legbiztosabb kezei segítik Önt a szépülő átalakulásában.

Mielőtt betérnél a szalonba kérlek hívd a 514-591-3038 számon Emesét az időpont egyeztetés és az aktuális árak miatt. (Az árak tájékoztató jellegűek, ezért az esetleges árváltoztatás jogát fent tarjuk)

ÚJ Szolgáltatás – Mikrodermabrázió

Kedves vendégeim!
Új szolgáltatással bővültem. Gyémántfejes microdermabrázió (Microdermabraison) kezelés részleteiről bővebben itt olvashattok. Várom szeretettel minden új és régi vendégemet egyaránt.

A bőr legfelső rétegéből egy gyémántporral futtatott speciális eszközzel “lecsiszolja” a fölösleges sejteket, a különbség abban rejlik, hogy nem idéz elő mély hámlasztást, nem érinti a mélyebb rétegeket. Ezáltal a bőr egészséges, jobb tónusú, a nap vagy az életkor következtében megjelent elszíneződésektől mentes, fiatalosabb lesz. A kezelés fájdalommentes és tetszés szerint ismételhető, hatására a mikrokeringés fokozódik, így a bőr “fogékonyabb” lesz a kozmetikumokra, a hatóanyagokat nagyobb mértékben képes felvenni és hasznosítani. A bőr így több hónapon át megőrzi fiatalosságát, rugalmasságát. A mikrodermabrázió első alkalmazása után a bőr érdessége 20%-kal csökken!

A mikrodermabrázió hatékonyan kezeli a:
• ráncokat,
• szarkalábakat,
• aknékat,
• hegeket,
• pigment zavarokat,
• öregségi foltokat,
• striákat
• és más bőrsérüléseket,
• lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését,
• javít a problémás bőr állapotán,
• az egyenetlen, durva bőrtextúrán.

A mikrodermabráziós kezelés során használt készülék speciális kristályokkal, gyengéd módon távolítja el az elhalt szarusejteket. A kezelés hatására a felhám megújul, az apró ráncok eltűnnek, a mélyebb barázdák pedig felületesebbé válnak, ezáltal bőrünk üdébb, feszesebb lesz.

Miért van szükségünk a Mikradermabrázióra?
Testünket a bőrünk felszínén lévő vékony elhalt hámréteg védi meg a külső behatásokkal szemben. Ez a védelem többnyire annyira tökéletes, hogy megakadályozza a bőr számára szükséges anyagok, pl. vitaminok hidratáló, tápláló készítmények bejutását a mélyebb rétegekbe. Ezért van, hogy hiába kenjük be magunkat a legdrágább kozmetikai krémekkel, hatásukat nem tudják látványosan, és tartósan kifejteni, mivel a hatóanyagok nagy része ebben az elhalt, kiszáradt sejteket tartalmazó bőrfelszínben szívódik fel, és nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a még életképes sejtek igazán hasznosítani tudnák.
Testünk folyamatosan pótolja az arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket új sejtek létrehozásával. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy pillanatok alatt eltávolítja ezeket az elhalt sejteket, ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. Ez azért jó, mert a bőr így frissebbnek és egészségesebbnek tűnik, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok, hízási csíkok (stria) és hegek.

Mit fogunk tapasztalni a mikrodermabráziós kezelés hatására?
Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte “lélegzik”. Mitesszeres bőr esetén a kellemetlen, zsíros hatás eltűnik, csökken. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak.
Rendszeres utókezelés javasolt 2-3 havonta, hogy megőrizzük az eredményeket.

Milyen esetben nem szabad alkalmazni a mikrodermabráziós kezelést?

• akne, ekcéma, és egyéb a bőr gyulladásos, fertőző állapotai esetén
• lázas állapot, betegségek,
• cukorbetegség,
• a bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, pl. Roacuttan szedése eset

Bővebb infóért, időpont egyeztetésért és az aktuális árakért hívd a következő számot: 514-591-3038. Mivel ez az oldal nem napi frissítésű így az aktuális árakban eltérés lehetséges.

Elérhetőség, Cím: 2200 rue ward, St. Laurent, QC

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat
themekiller.com