Home | Hírek | Kanadából | Kánikula: Céline Dion bugyira vetkőzött, Kunhalmi Ágnes villantgatott (video)

Kánikula: Céline Dion bugyira vetkőzött, Kunhalmi Ágnes villantgatott (video)

A Kánikula fülledtségére gyógyír a lenge, szellős öltözet. Ennek megfelelően ez a hét a bugyikkal és a villantásokkal kezdődik, hiszen a maga nemében és szakmájában két díva is kicsit megvillantotta amije van. A kanadai énekesnő a párizsi haute couture divathét alkalmából vett magára pár merész, vagy inkább extravagáns ruhát. Magyarországon pedig egy vitaműsorban, – amely az LMBTQ közösségről szólt – a mindig kellemes megjelenésű Kunhalmi Ágnes politikus sejtette a bájait.

 Céline Dione amikor csak bevetődik valamelyik divathétre, akkor biztos, hogy róla fognak a legtöbbet cikkezni, hiszen olyan elképesztő darabokat visel nemcsak a bemutatókon, hanem csak úgy az utcán a divat jegyében, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Egyik nap egy szexi Chanel kezeslábasban flangál, másnap pedig fogja magát és konkrétan bugyira vetkőzik az utcán.

az 51 éves Céline Dion párizsi ruháiról itt láthatnak még több fotót >>

Kunhalmi Ágnes a szocialisták mindig tipp-topp és elegáns politikusa Célinnel ellentétben nem önszántából lett a férfiak számára az alap megjelenésén is túl izgalmas ezen a héten, hanem a közel kétórás négypárti LMBTQ témájú vitaműsor kamerabeállításának köszönhetően. Persze igazából semmi nem látszik az Elemi Ösztön című filmre hajazó lábcserés mozdulatai közben, de mégis erősen sejteti, vagy beindítja az ember fantáziáját és odaképzeli azt a fehérneműt, azt a fekete bugyit még talán az LMBTQ közösség legforróbb férfitagjai is.

 A hosszas vitaműsort a lényegi mondandóján túl, ezúttal a kellemes látvány miatt is érdemes volt végig nézni. Kunhalmi Ágnes mellett Donáth Anna is részt vett az eszmecserében, aki  szintén üde színfoltja a magyar politikának, valamint a veteránnak számító Novák Előd adta elő félelmeit a témában. Az alábbi videóban azonban Kunhalmira vetül a fókusz 5 percre sűrítve a vizuális élményt.

 

Akit a fenti videó kellemesen szolid látványán túl érdekel a teljes vitaműsor vágatlanul, az itt tekinthető meg>>

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál