Home | Hírek | Kanadából | Böjte atya Kanadában

Böjte atya Kanadában

Csaba testvér kanadai találkozásainak, beszélgetéseinek, rendezvények időpontjai november 11 és 19 között.

Kedves Testvéreim!!

Clevelandbe és Torontóba, a Szent István és a Szent Erzsébet búcsújára hívtak ünnepi szónoknak!! S mivel az amerikai kontinens messze van, nehéz oda eljutni, ezért a két búcsús ünnep közti napokat kihasználom, hogy a régóta jegelt meghívásoknak is eleget tegyek!!

Hiszem, hogy a találkozás, ahogyan a régiek is mondták a nyolcadik „szentség”, új távlatokkal nyit előttünk, ezért nagy örömmel vállalkoztam e hosszú útra, a találkozókra, a beszélgetésekre!! A keleteurópai világunkból kíváncsian szeretnék bele nézni azok életébe, kik szülőföldjüket felcserélték a nagy „birodalom” adta lehetőségekre!! Mi az az erő,  amely ezrével, tízezrével ragadja el a fiataljainkat, mik azok az értékek, melyek Amerikát Amerikává teszik? Hogy lehetne a mi drága szülőföldünket, vonzóvá, Amerikává tenni?

Bár sokkal fiatalabb ez a világ, mint a jó öreg Európa, én mégis alázattal tanulni megyek, a látottakról, halottakról, az értékekről  szeretnék hírt is hozni a Kárpát medencébe, ezért meghívtam a Gyermek Jézus stúdió munkatársát Gara Mártát és a Bonumtv igazgatóját Jakab Pétert a hosszú útra… két kamerát is hoztak magukkal, így lehetőségünk lesz a látottakról, hallottakról tudósítani a kedves gyermekeinket és mindazokat, akik utunkra, tapasztalatainkra kíváncsiak!!

Sok szeretettel,

Csaba t.

Böjte atya a menekültekről (+video)

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál