Home | Hírek | Kanadából | A kanadai az első, a magyar a 78. a szexi országvezetők listáján

A kanadai az első, a magyar a 78. a szexi országvezetők listáján

Semmi politika, csak a kinézet számít ezen a szubjektív listán, melyet a hottestheadsofstate.com. 

A legvonzóbb ezúttal a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau lett, a legkevésbé tetszetősnek pedig az észak-koreai diktátor, Kim Dzsungun bizonyult.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök 6 év alatt 62 hellyel került hátrébb: jelenleg a 78. helyen áll.

Orbán az elmúlt időszakban megpocakosodott és meg is őszült – kezdte Kiszelly Zoltán politológus. – Ezek a változások a személyiségén is megjelennek, ami nagyon fontos egy vezető kisugárzásánál.

A hottestheadsofstate.com listájának készítői állítják: nem veszik figyelembe a rangsoroltak politikai szerepvállalását, csak a külcsín számít.

Viccesnek és szórakoztatónak szántuk a listát, valamint oktatni akartuk az embereket – fejtette ki Kate, a lista egyik létrehozója

A rangsort először 2009-ben állítottak fel, akkor az első Julija Timosenko korábbi ukrán miniszterelnök, az utolsó pedig Kim Dzsongun észak-koreai vezető lett. Utóbbi máig megőrizte sereghajtó szerepét. Az első listán a magyar miniszterelnök nem kapott helyet, ám az akkori köztársasági elnök, Sólyom László a 125., Áder János a 167. volt. Orbán jelenlegi 78. helyezésével nemcsak őt, de a 137. helyen álló Donald Trump amerikai elnököt is megelőzte, Vlagyimir Putyin orosz elnök és Ferenc pápa ellenben jóval szexibbnek bizonyult, mint a magyar miniszterelnök. Előbbi a 23., míg utóbbi az 54.

Orbán kevesebb időt fordít a külsejére – kezdte Szabó Csillag, a Miss International Hungary 2016 győztese. – Az egészséges életmód kapcsán sem mutat jó példát: folyamatosan zsíros ételekről posztol a Face­bookon. Ha más életvitelt folytatna, jót tenne neki! – mondta a szépség.

Top 10

1. Justin Trudeau (Kanada),

2. Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk (Bhután),

3. Enrique Pena Nieto (Mexikó),

4. Jovenel Moise (Haiti),

5. Kolinda Grabar-Kitarovic (Horvátország),

6. Edi Rama (Albánia),

7. Bjarni Benediktsson (Izland),

8. Alekszisz Ciprasz (Görögország),

9. Malcolm Turnbull (Ausztrália),

10. Patrice Talon (Benin)…

78. Orbán Viktor (Magyarország)…

199. Kim Dzsongun (Észak-Korea)

A teljes lista fotókkal itt tekinthető meg>> 

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál