Home | Hírek | Kanadából | MagTV – Magyar Kulturális Magazin 138. adása (+video)

MagTV – Magyar Kulturális Magazin 138. adása (+video)

Ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe médiapartnerünk, a torontói MAG TV legutóbbi műsorát

Április 8-i adásunkban a Pesti srác voltam ’56-ban pályázatunk fődíjasa, Dénes Csaba Antal a székelyföldi Makfalváról beszélt a pesti és a székely fiúkról és a forradalomról, KISRIPORTER: ÉLŐ TÖRTÉNELEM sorozatunk 4.részében Tarnai Viktória tanuló beszélgetett Borbás Károly 56-os menekülttel, Pataky Attila torontói koncertjén az Erdély felé című dalt énekeltük, és végül a húsvéti készülődés jegyében húsvéti kalácsot sütöttünk a torontói Dudás Júliával.

Producer: Kövessy Zsolt

A tartalomból:

1.a.  A Pesti srác voltam ’56-ban pályázatunk fődíjasa, Dénes Csaba Antal a székelyföldi Makfalváról beszél a pesti és a székely fiúkról és a forradalomról

1.b.  KISRIPORTER: ÉLŐ TÖRTÉNELEM, 4.rész – Tarnai Viktória tanuló beszélget Borbás Károly 56-os menekülttel

2. Erdély felé – Pataki Attila koncert Torontóban

3. Húsvéti kalács sütés Dudás Juliával

A torontói MagTV – Magyar Kulturális Magazin kéthetente szombaton, reggel fél kilenckor jelentkezik új műsorral a Rogers Cable 10 és 63 csatornákon. Ismétlés az új adást követő hét hétfőn délelőtt 11 órakor, csütörtökön este 6 órakor és pénteken hajnali 4 órakor. Valamint online bármikor visszanézhető a magtv.ca és a Kanada Világa portálon is. A műsorokhoz kellemes szórakozást kívánunk!

MagTV is a Hungarian-language cultural and current affair magazine. MagTV covers events in GTA’s Hungarian community and brings a taste of Hungary to viewers.

A MagTV elérhetősége: E-Mail: magtv@live.com

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál