Home | Hírek | Kanadából | Pannon Summer Fest 2016 – a Helyszínek bemutatása

Pannon Summer Fest 2016 – a Helyszínek bemutatása

 KV | Már csak alig több mint egy hónap van hátra a július 8.-án kezdődő, várva várt első Pannon Summer Fest – nyári könnyűzenei fesztiválig, mely eseménnyel kapcsolatos infókról folyamatosan hírt adunk itt a Kanada Világa portálon.   „A fesztivál fellépőinek bemutatása” sorozatunk folytatása előtt most szeretnénk a rendezvény helyszínét is megismertetni. 

pannonsummerfest01A park Mississaugától Észak-nyugatra a Winston Churchill Boulevard és a 5th sideroad kereszteződésében található. (9118 Winston Churchill Blvd, Halton Hills, ON L0P 1K0). Gyönyörű környezetben, szép, gondozott nagy zöld területekkel, nagy parkolókkal. A park területén található egy korszerű, minden igényt kielégítő 300 fős banquet hall, valamint egy féltetős pavilon padokkal, asztalokkal. Kültéri kiszolgáló egység ahol ételek és italok vásárolhatók. Gyerekek részére játszótér.

pannonsummerfest02 A park területén található fürdő medence, öltözőkkel, zuhanyzóval.  Így a nyári nagy melegben és napsütésben kellemes felüdülést nyújt. Természetesen egy esetleges nyári záportól esőtől sem kell megijedni, a fentiekben említett pavilon és banquet hall kellő védelmet nyújt. A pavilonból pedig még a nagyszinpad is jól látható. Időjárástól függetlenül a kellemes kikapcsolódás és jó szórakozás biztosított. Kényelmes jól felszerelt mosdók és wc-k is a kulturált szórakozást szolgálják.

Úgy gondoljuk hogy, egy minden igényt kielégítő környezetben várhatjuk a kedves vendégeinket.

Pénteken este nyitó buli a Dolce Vitával a banquet hallban. Itt is szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a party-ra limitált 300 jegy kapható, ez a jegy jogosít még a szombati záró DJ partyra is.

Részletes információk, program és ticket vásárlási lehetőség a fesztivál web oldalán.

www.pannon-summer-fest.ca

Szombaton a szabadtéri nagyszinpadon délután egy órától este 11-ig NON-STOP ÉLŐ ZENE

A professzionális hang és fénytechnikáról Pro Thomas és csapata gondoskodik.

A nap házigazdái DJ Kurucz és DJ Barabás aki egyben a Pannon online retro rádiónk szerkesztő müsorvezetője.

A kedvezményes jegy vásárlási akciónk pedig két héttel megtoldottuk. Az új datum Junius 12.-e

Sok szeretettel várunk mindenkit az első Pannon Summer Fest-en.

Itt a Kanada Világa portálon a Pannon Retro által szervezett valamennyi jövőbeli koncertről, és rendezvényről folyamatosan hírt adunk, így nem maradnak le semelyik eseményről sem. Pannon Retro>>

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál