Home | Hírek | Kanadából | Egy montreáli férfi udvarol Medveczky Ilonának – gyémántgyűrűt is küldött

Egy montreáli férfi udvarol Medveczky Ilonának – gyémántgyűrűt is küldött

Egy 90 éves montreali férfi eljegyzési gyémántgyűrűt küldött a dívának. Medveczky pedig engedett a kísértésnek és elfogadta az ajándékot…

A helyzet az, hogy egy kanadai férfi, aki negyvenöt éve ostromolt a szerelmével, hamarosan Magyarországra érkezik, csak miattam. De addig is küldött egy eljegyzési gyémántgyűrűt, egy másik, szintén pazar kísérő gyűrűvel együtt. Felkavart a dolog, de elfogadtam az ajándékot” – vázolta a Story riportjában Medveczky Ilona (75), akinek egy közvetítő kérte meg a kezét vacsora keretében – írja a Blikk.

„Amikor megérkeztem az asztalhoz, jól szituált, idősebb férfi emelkedett fel. Kiderült, hogy örökös rajongóm, Aurél küldte, aki Kanadában él. Jó hangulatban elbeszélgettünk, majd a férfi váratlanul előhúzott két ékszeres dobozt, és Aurél nevében megkérte a kezem. Aztán addig beszélt Aurélról, és olyan szívhez szólón, hogy a végén elfogadtam az eljegyzési ajándékot” – idézte fel a nyugdíjas táncművésznő, és hozzátette, a montreali ingatlanügynök hamarosan Magyarországra látogat, és személyesen erősíti meg házassági ajánlatát.

Medveczky azt is elárulta, szabad a szíve, ugyanis István nevű korábbi kedvese elhagyta.
– A szerelmem, István, akit én csak „mezítlábas királyfinak” nevezek, eltűnt. Itt hagyott. Fogta magát, és üzlettársaival együtt elment Ausztráliába szerencsét próbálni – mondta a díva, aki az elmúlt három és fél évben főleg az interneten keresztül tartotta a kapcsolatot a férfival.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál