Home | Hírek | Kanadából | Bemutatjuk a Pannon Summer Fest fellépőit | 1.rész (2016.július 8-9.)

Bemutatjuk a Pannon Summer Fest fellépőit | 1.rész (2016.július 8-9.)

pannon-retro-logo A még csak a tavalyi évben megalakult Pannon Retro Production már több sikeres koncert szervezésével és lebonyolításával bizonyította, hogy képes új színt és ezzel együtt igen jó bulikat prezentálni a Torontó környéki magyarok szórakoztatására. Az évközi bulikon felül egy újabb lépcsőfok a nyári könnyűzenei fesztivál megszervezése lesz, hiszen eddig egyedül a magyar közösségnek nem volt ilyen rendezvénye, mondta  Kovács László a Pannon Retro Production szervezője a KMTV-nek.

  A Kanada Világa portálon folyamatosan bemutatjuk ennek az új, és a maga nemében mindenképpen nagyszabású fesztiválnak a fellépőit, hogy előzetesen az érdeklődő olvasóink pontosan megismerhessék a programokat. A fellépőket Kovács László a Pannon Retro Production szervezője mutatja be több részletben:

1.rész – Dolce Vita /péntek esti nyitó buli (2016.július 8.)

 A nyitó rendezvényünkön egy különleges „ Nyári Szilveszteri” partira invitáljuk vendégeinket. Az igen jól sikerült, fergeteges hangulatú szilveszteri bulinkat ismételjük meg a Dolce Vita zenekarral és házigazdánkkal DJ Kurucz-al. Tesszük ezt abból a megfontolásból hogy, aki akkor lemaradt részese lehessen, aki pedig ott volt újra átélhesse a csodálatos hangulatot.

Dolce Vita Zenekar – az igényes Retro

 A Dolce Vita Zenekar közel egy évtizede változatlan formában, felállással varázsolja el közönségét. Fiatalos, lendületes, dinamikus előadásaival ejti rabul a közönség szívét, boldogságot, örömöt csempészve lelkükbe. Ebben a különleges előadásban csendülnek fel a 80-as, 90-es évek legnagyobb magyar slágerei a Hungáriától kezdve a Dolly Rollon, R-GO-n át, egészen a Republicig.

 Sikereiket fantasztikus utcabálok, nagyszerű Tv-felvételek, és az eredeti előadókkal nagy sikerű közös koncertek fémjelzik. A számos hazai és határon túli felkérés mellett, a zenekar ez év elején sikeresen mutatkozott be a tengeren túlon is. Több CD és Best of válogatás album jelent meg tőlük neves kiadók gondozásában. Műsoraik, előadásaik igazi kuriózumok, melyek jellegét rajongóik egyszerűen csak úgy fogalmazzák meg: a DOLCE VITA életérzés. http://www.dolcevitazenekar.hu

DolceVita

buek-logoItt a Kanada Világa portálon a Pannon Retro által szervezett valamennyi jövőbeli koncertről, és rendezvényről folyamatosan hírt adunk, így nem maradnak le semelyik eseményről sem. Pannon Retro>>

 

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál