Home | A világból | Hivatásturisztikai értékesítés-ösztönző körút az USA-ban és Kanadában

Hivatásturisztikai értékesítés-ösztönző körút az USA-ban és Kanadában

Közös értékesítés-ösztönző körúton vett részt Észak-Amerikában a Magyar Turizmus Zrt. Kongresszusi Irodája, New York-i külképviselete, az Accor-Pannonia Hotels Zrt. és a Convention Budapest Kft. március 21. és 24. között – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

Elsősorban nemzetközi szövetségek képviselőit keresték fel Torontóban, Washingtonban és New Yorkban annak érdekében, hogy az érintett cégek Magyarországon tartsák jövőbeni konferenciáik egy részét. A tervezett konferenciák mérete széles skálán mozog: a 200-300 fős kisebb rendezvényeken kívül szóba kerültek több ezer fős események is, amelyek hazánkba hozatala nagymértékben erősítené a konferencia turisztikai imázsunkat a világban.

A szövetségi értékesítés-ösztönzési körút egy új formája a Magyar Turizmus Zrt. marketing tevékenységének, amely egyértelműen a konferenciaturizmus élénkítésére koncentrál, nem csak a desztinációt hozva helyzetbe az adott piacon, hanem az esemény szervezésében résztvevő partnereket is. A Kongresszusi Iroda 2016-ban még Németországban, Svájcban, Olaszországban és Franciaországban tervez hasonló utakat.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2016. március 31.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál