Home | Hírek | Kanadából | Rengetegen vettek végső búcsút Céline Dion férjétől (+video)

Rengetegen vettek végső búcsút Céline Dion férjétől (+video)

René-Celine

René Angelil-t nyitott koporsóban ravatalozták fel

Montréal | Nemcsak a családtagok és a barátok tudtak végső búcsút venni Celine Dion férjétől, de a rajongók is. A virrasztást, élőben nézhették azok, akik nem tudtak jelen lenni.

Órákon keresztül fogadta Celine Dion a részvétnyilvánításokat, az öleléseket, és a fia kedvéért ugyan próbálta magát tartani, de érthető módon könnyei felcsillantak a fájdalomtól.

A 47 éves énekesnőt a férje meg akarta kímélni attól a fájdalomtól, hogy a temetése részleteit neki kelljen megszerveznie, ezért René Angelil még a halála előtt pontos forgatókönyvet írt, hogyan képzeli el a búcsúztatását és a temetését. Celine Dion férje egy hete halt meg, hosszas betegség után.

A gyászban Celine Dion szerette volna megköszönni a rajongóknak a támogatást, ezért a People magazinnak exkluzív nyilatkozatot adott: „Az a rengeteg támogatás, amit kaptunk, igazi áldás volt. Segített és erőt adott ahhoz, hogy tovább küzdjünk mindennap, addig, ameddig ez lehetséges.”

René Angelilt a szülővárosában helyezik végső nyugalomra, a búcsúztatást pedig az Old Montreal Notre-Dame Bazilikában tartották, ahol 21 évvel ezelőtt Celine Dionnal örök hűséget fogadtak egymásnak.

A búcsúztatáson a Celine 88 éves édesanyja, Thérésé, Renée testvére és annak fiai, valamint lánya támogatták az énekesnőt és 14 éves fiát.

A producer, aki rengeteg embernek volt a példaképe, két nappal a 74. születésnapja előtt hunyt el, amit Celine Dion jelentett be a közösségi oldalán.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál