Home | Hírek | Kanadából | Darányi Zsolt apuka lett és a ringen kívül a fiáért is küzd

Darányi Zsolt apuka lett és a ringen kívül a fiáért is küzd

DaranyiZsolt11 KVA Kanadában élő profi ökölvívó, Darányi Zsolt – aki idén is még csak 21 éves lesz – a napokban bizonyosságot szerzett arról, hogy valóban apuka. Fia, Romelo már két éves, és most azért küzd, hogy minél többet láthassa a kisfiát. –  számolt be a hírről a Kanada Világának a Darányi család.

 Zsolt és a gyermek anyukája közötti kapcsolat hullámzóan időszakos volt, amolyan „on-off” kapcsolat, aztán három évvel ezelőtt végleg szakítottak. A szakítás után derült ki, hogy az anyuka terhes és Zsolt úgy érezte, hogy ő gyermek apja, de a lány ezt nem így gondolta, sőt az ellenkezőjét állította.

  Itt vége is lehetett volna a történetnek azzal, hogy Zsolt beletörődik és elfogadja a lány állítását, majd megfutamodik a korán jött apaságtól, de nem így tett, hanem DNS vizsgálattal kívánta igazolni azt amit mindig is sejtett. A teszt végül alá is támasztotta azt, hogy ő az apuka.

  Romelo megszületése egybeesett azzal, amikor Zsolt befejezte amatőr pályafutását és elkezdett bunyózni a profik között. Bár káprázatos eredménnyel bokszolt eddig a profik táborában ( 5-0-0, melyből 5 KO/TKO), de a két éves bizonytalanság és a folyamatos kétségek nagyon visszafogták őt mindenben, még az edzések sem úgy mentek számára, ahogy azt szerette volna.

 „Ez hihetetlen, de egyben nagyszerű érzés” – mondta Zsolt az apaságról. Amióta bizonyossá vált, hogy Romelo az ő kisfia azóta az eddigieknél is keményebben és fanatikusan dolgozik minden nap az edzőteremben, és a bíróságon próbálja meg rendezni a gyermek láthatását.

„Tudom, hogy jó apa leszek, emiatt egyáltalán nem aggódóm. A baj az, hogy az eljárás nehézkesen megy a bíróságon és ügyvédi segítséggel tudok csak elérni dolgokat a fiammal kapcsolatban, de harcolok érte. Csak remélni tudom, hogy az anyuka nem szeretné azt, hogy a fiunk apa nélkül nőjön fel.”

Mindeközben Darányi menedzsere is felhívta Zsoltot, és tudatta vele, hogy kivásárolják a Top Rank Promotions szerződéséből, így most a 2016-os évre több mérkőzés lekötése is lehetséges lesz, amely szintén egy kellemes meglepetés.

 „Előre szeretnék lépni és minél többször bunyózni idén, mert hiába jó valaki, ha csak ritkán van alkalma küzdeni a ringben, és megmutatni magát az embereknek” – mondta Darányi, aki jelenleg 5 meccsből 5 győzelemmel áll, de az év végére szeretné elérni a 12 vagy a 13 hibátlan meccset.

 Darányi Zsolt a tervek szerint legközelebb január 30.-án lép a szorítók közé a californiai Burbankban. Mindenesetre az, hogy bizonyossá vált apasága, azóta az eddigieknél is motiváltabb lett és saját édesapja is inspirálja:

 „Remek apuka leszek, hiszen az én apám is nagyszerű ember, aki szintén ilyen idős volt amikor születtem. Nem tudom elképzelni az életem apám nélkül, és a saját fiamnak sem szeretném azt, hogy nélkülem nőjön fel.”

Lennox Lewis és Zsolt

Zsolt egy korább profi harca:

A torontói Darányi Zsolt káprázatos ütéssorozattal küldte padlóra ellenfelét (+video)

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál