Home | Hírek | Kanadából | Sikeres Air Canada Rouge tárgyalás Montrealban
Ódor Bálint a Magyar Turizmus Zrt. New York-i képviseletével közösen találkozott az Air Canada Rouge vezetőivel Montréalban. | Fotó: Magyarország Kanadai Nagykövetsége -facebook

Sikeres Air Canada Rouge tárgyalás Montrealban

Az Air Canada Rouge 2016 nyarán több közvetlen járatot indít Kelet-Közép-Európába: Budapest, Prága és Varsó számára egyaránt nagy elismerést jelent, hogy a Társaság felvette őket célállomásai közé – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

November 20-án a Magyar Köztársaság kanadai nagykövete, Dr. Ódor Bálint és a Magyar Turizmus Zrt. New York-i képviseletének vezetője találkozott az Air Canada Rouge vezetőivel. A légitársaság részéről Vithay Bahtija alelnök és a nemzetközi igazgató, David Waugh fogadta a magyar partnereket.

Az Air Canada Rouge egyike a világ legintenzívebben fejlődő légitársaságainak. Legtöbb közvetlen járata Torontóból repül, ez forgalmának mintegy 50 százalékát jelenti. 2016-ban 12 új, közvetlen járatuk indul Toronto és az USA legfontosabb városai között, így jelentős lesz a légitársaság amerikai utasokat szállító kapacitása is. Az Air Canada Rouge a Lufthansa légitársasággal szorosan együttműködve törekszik arra, hogy járataival szinte minden kontinenst lefedjen.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2015. november 25.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál