Home | Hírek | Kanadából | Kezdődik a síszezon

Kezdődik a síszezon

Az Egyesült Államok után Kanadában is folytatódik az észak-amerikai szezonkezdet. Csütörtökön és pénteken két nyugat-kanadai síterep, Mount Norquay és Lake Louise nyitja meg kapuit a síelők előtt. Mindkét síterep a csodaszép Banff Nemzeti Parkban található.
 Mount Norquay, a síelés egyik bölcsője a kanadai Sziklás-hegységben, az idén ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. Az idei szezon marketingját a síterep a jubileum ünneplése köré építi fel. A közeli, szintén a Banff Nemzeti Parkban található Lake Louise már korábban bejelentett a pénteki nyitást, mondhatni Mount Norquay az utolsó pillanatban előzte meg a szomszédvárt.
Lake Loiuse az idén új vezetőt kapott, így kisebb-nagyobb változásokat várhatunk a síterepen, az előzetes hírek szerint elsődlegesen a vendéglátás terén lesznek változások.

A Banff régió harmadik síterepe, Sunshine Village csak a hónap közepére tervezi a nyitást.

Az első kanadai nyitás teljes igazságához az is hozzátartozik, hogy a Québec tartományban található Mont-Saint-Sauveur síterepe október 19-én már kinyitott egy pályával, de az időjárás miatt nem sokkal később be is kellett zárniuk.

800_norquay
via sielok.hu
Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál