Home | Hírek | Kanadából | Csődvédelmet kért a SkyGreece légitársaság

Csődvédelmet kért a SkyGreece légitársaság

A SkyGreece honlapja hibaüzenettel fogadja a látogatókat

Miután határidőre nem tudta teljesíteni a kanadai közlekedési felügyelet által támasztott feltételeket, csődvédelmet kért maga ellen a SkyGreece Airlines.

Szeptember 3-án, helyi idő szerint délután 5 óráig kellett volna megfelelnie a légitársaságnak, a felügyeleti szerv által támasztott követelményeknek, és mivel ez nem sikerült, mára virradóra csődvédelembe menekült a társaság.

A Sky Greece a múlt héten állította le járatait A légitársaság honlapja is hibaüzenettel fogadja a látogatókat. A légitársaság arról tájékoztatta a felügyeletet, hogy a csődeljárás során az összes érintett fél, beleértve az utasokat is, tisztességes kompenzációban részesülhet.

Egy héttel ezelőtt a légitársaság a görög gazdasági válságra való hivatkozással függesztette fel tevékenységét. „Annak ellenére, hogy drámai módon lecsökkent a repülőjegy-értékesítés, a társaság alapítói azon fáradoztak, hogy fenntartsák a légitársaság menetrendszerinti működését. Sajnos, a felmerült technikai problémák miatt a társaság több napos késéssel tudta csak elindítani járatait és ez komoly pluszköltségekkel járt.”

A légitársaság amely az idén kezdte el működését, a nyár végén több járata esetén is napokig várakoztatta utasait a kanadai Pearson Nemzetközi Repülőtéren, míg végül leállította működését a múlt héten.

Turizmus Online

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál