Home | Hírek | Kanadából | Őrület egy torontói mosómaci teteme körül

Őrület egy torontói mosómaci teteme körül

Csütörtök reggel minden úgy indult Torontóban, ahogy egy átlagos csütörtökön indulhat: a helyiek egy döglött mosómedvét találtak az út szélén, ezután pedig értesítették a hatóságokat.

Az önkormányzat illetékes szerve 12 percen belül reagált, megköszönték az információt, látszólag minden a legnagyobb rendben volt.

Igen ám, csak közben nem nagyon történt mégsem semmi. A mosómedve tetemére kikerült egy cetli, hogy már értesítették a hatóságokat, de a hatóságok csak nem jöttek. Hat óra telt el, mire az emberek belátták, hogy ez nincs így rendben, többet érdemel a mosómedve emléke, és elkezdtek emlékhelyet kreálni a tetem körül.

A hatóság Twitteren megint lépést ígért, de persze nem történt semmi. Viszont valaki kitalálta a #deadraccoonto hashtaget, egy papíron kirakta a tetem mellé, és ekkor elszabadult a viralitáspokol.

Az interneten közben heves vita tört ki, voltak, akiket az zavart, hogy mások viccet csinálnak egy döglött állatból. Másokat az zavart, hogy a városnak 12 óra nem volt elég ahhoz, hogy felszedjenek egy döglött állatot. A Twitter-vitába még ismertebb helyi politikusok is becsatlakozta. A mosómedvetetem uralta a torontói közbeszédet csütörtökön. Végül állítólag elvitték a tetemet.

Már-már „mauzóleumi” állapotok:

via: 444.hu

adrotate banner=”7″]

adrotate banner=”13″]

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál