Home | Hírek | Kanadából | Ismét az AirTransat lett Észak-Amerika legjobb szabadidős légitársasága

Ismét az AirTransat lett Észak-Amerika legjobb szabadidős légitársasága

Immár negyedik alkalommal ismét a kanadai Air Transat légitársaság nyerte el Észak-Amerika legjobb szabadidőre szakosodott légitársasága díját– a Skytrax felmérése szerint.

“Büszkék vagyunk rá, hogy megszakítás nélkül idén negyedik alkalommal ismét elnyertük ezt megtisztelő címet ”- nyilatkozta Jean-François Lemay, az Air Transat vezérigazgatója.“ Köszönet illeti a légitársaság összes munkatársának kiváló munkáját, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ebben a kihívásokkal teli iparágban az Air Transat ilyen sikeres, vezető szerepet tölt be. Az utasok elismerése pedig minden évben különleges örömet jelent számunkra.”

A Skytrax, a légiközlekedési iparág szolgáltatási színvonalát vizsgáló szervezet idén közel 19 millió légi utas 245 légitársaságról alkotott véleménye alapján állította fel a légitársaságok sorrendjét.

Az Air Transat-ról


Az Air Transat Kanada vezető légitársasága, mely évente több mint 3 millió utast szállít a világ 30 országának közel 60 városába. A légitársaság flottája 21 db szélestörzsű Airbus A330-as és A310-es repülőgépekből áll. A vállalatnál 2000 munkatárs dolgozik. Az Air Transat része a kanadai Transat utazásszervező cégnek, mely mintegy 50 ország több mint 60 desztinációjába szervez utakat, többek között Kanadába, Euróbába és a Karib-térségbe. Az Air Transat magyarországi képviseletét az AVIAREPS Kft. látja el.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál