Home | Hírek | Kanadából | Vereséggel kezdte az idényt a torontói Vasas focicsapata

Vereséggel kezdte az idényt a torontói Vasas focicsapata

 Zuhogó esőben és 9°C -ban kezdte a mérkőzést a torontói Vasas. Sajnos mindjárt az elején hátrányba is került a csapat, amikor McLoad ugrott ki a baloldalon, majd állva hagyta Kaálit. McLoad már csak a kapussal állt szemben, amikor Székely beérte és a becsúszása nem a labdát, hanem a támadó játékost találta telibe. Azonnali kiállítást és 11-est ítélt a játékvezető. A büntetőt maga a sértett végezte el, aki be is lőtte a labdát a magyarok hálójába.

 0-1 a Barrie City javára

Annak ellenére, hogy a Vasas tíz emberrel folytatta a mérkőzést, a csapat átvette a játék irányítását. Oly annyira, hogy az egyenlítés is megszületett. A 21. percben Lesko szépen lépett ki a védők közül és a lövése utat talált a hálóba.

 1-1

Nem sokkal később, a 28. percben Horvát adott el egy labdát, az ellenfél pedig lekontrázta a torontói Vasast. Így ismét előnybe kerültek a vendégek.

 1-2 a Barrie City javára

A fordulás után a Vasas szerzett egy szép gólt, de ezt érthetetlen okok miatt nem adta meg a játékvezető. Persze az ellentámadásból -ahogy az lenni szokott- a Vasas kapott újabb gólt, amivel két gólosra növekedett a hátránya

 1-3 a Barrie City javára

A 65. perc tájékán a Toronto Vasas összeomlott és így elkerülhetetlen volt a vereség.

Kiss László vezetőedző a mérkőzés után:

kiss-laszlo„…A végig ítéletidőben lejátszott mérkőzésen már az első percben hátrányba kerültünk Székely kiállítása miatt, a kapott 11-est nem sikerült hárítani. Nagy akarással sikerült kiegyenlíteni, de a kezdésből ismét gólt kaptunk és a szünetig hiába harcoltunk és játszottunk egy kicsivel jobban mint az ellenfél, sajnos nem sikerült az egyenlítés. A szünet után ott folytattuk, ahol abbahagytuk és sikerült egy szép támadás után gól lőnünk, amit a bíró érthetetlen, de nem adott meg. Ezután már nem volt bennünk erő és kikaptunk. Nagyon sajnálom, mert a játékosok mindent megtettek addig amíg bírták. Az elkövetett butaságokat pedig megbeszéljük… Tóth és Lesko végig nagy akarással és a megfelelően játszott, a többiek 65 perc után összeestek…”

OSL 2015. első forduló

Armour Heights/Toronto Vasas FC – Barrie City  2:6 (1:2)

Összeállítás:
Silva – Kaáli, Várnagy, Székely, Buldo – Sibalin, Horvát, Tóth, – Lesko, Maxim, Varga
Csere: Rodriquez, Meszlényi, Lengyel, Dehizadeh


Gollovok: Tóth és Lesko
Sarga lap: Tóth, Sibalin, Kaáli
Kiállítva: Székely (6.perc)
Jók: Tóth es Lesko

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál