Home | Hírek | Kanadából | Torontóban máris előnnyel jár, hogy a magyar jégkorong-válogatott az elitbe került

Torontóban máris előnnyel jár, hogy a magyar jégkorong-válogatott az elitbe került

„Építőipari vállalkozásom van: Toronto és környékén dolgozom a srácaimmal, a Local 27 építőipari szakszervezet keretein belül. A központi irodánk Toronto Vaughan nevű városrészében van – hasonló, de kicsit nagyobb épület, mint a rendőrségi palota Pesten az Árpád-hídnál” – kezdődött az nso.hu szerkesztőségébe eljuttatott olvasói levél.

„Gyakran, heti rendszerességgel járok be képzésre és meetingekre. Természetesen soha nem volt parkolóhely az épülethez közel. Az utóbbi öt évben mindig a nagy fejesek álltak elöl, mi meg kutyagolhattunk hátulról.”

Valami azonban változott tegnap óta. Ki ne tudná, hogy a magyar hokiválogatott ismét feljutott az A-csoportba, azaz a világ legjobbjai között bizonyíthat.

„Vasárnap is dolgozunk a mostani projekt miatt. Ma beértem és leparkoltam, majd bementem az irodába. Ekkor szóltak: álljak előre, mert az első tizenhat hely a világelitnek van fenntartva…”

Hősünk a meglepettségtől szóhoz sem jutott, majd a biztonság kedvéért megkérdezte a menedzserét: „Ez most komoly?”

„Miért? Mit gondoltál? Itt minden a hokiról szól. Ez a csomag része” – hangzott a válasz.

Ekkor hátrament az autójáért, s előre állt a cég nagy zászlaja alá. Eközben az ukrán és az olasz kolléga elparkolt a főbejárat elől… (Őket megelőzve jutott fel az „A” csoportba, a világ legjobb 16 csapata közé a magyar válogatott)

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál