Home | A világból | Mexikótól Kanadáig gyalogolt a férfi – mérföldenként egy szelfit is lőtt magáról (+Timelaps video)

Mexikótól Kanadáig gyalogolt a férfi – mérföldenként egy szelfit is lőtt magáról (+Timelaps video)

Dávidházy András pár kilót is leadott

A amerikai-magyar fotós, Andy Davidhazy végiggyalogolt a Pacific Crest Trail néven ismert túraútvonalon Mexikótól egészen Kanadáig. A megtett 2659 mérföld (mintegy 4200 kilométer) mindegyikén készített egy szelfit, ezekből összeállt egy time-lapse videó, amely jól mutatja, hogyan keményednek meg az ember arcvonásai egy ilyen nagy próbatétel során.

Az igazi változás természetesen belül történik, főként a szemekben jelentkezik, de nagyon nehéz pontosan megfogalmazni, talán Andy az egyetlen, aki képes lehet rá. Nem mellesleg Andy az út során ledobott magáról 25 kilót is.

Az előzetessel támogatást szeretne szerezni az útról készült dokumentumfilmjéhez, ami egy olyan férfiról szól, akinek az élete teljesen nem várt fordulatot vesz egy 4100 kilométeres zarándokút után.

Valószínűleg akkor fogjuk megtudni a pontos választ, ha Andy a befolyt támogatásból elkészítheti a teljes dokumentumfilmjét.

Andrew Dávidházy harmadik generációs magyar, annak idején nagyszülei vándoroltak ki Amerikába és Seattle-ben telepedtek le. Andrew amerikai-magyar kettősállampolgár.

davidhazy.com

lostorfound.org/support.html

Mérföldenként egy szelfie:

A túra útvonala

hikermap-andrewDavidházy

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál