Home | Hírek | Kanadából | Egykor templom volt, ma felkapott szexklub Vancouverben

Egykor templom volt, ma felkapott szexklub Vancouverben

Most derült ki, hogy A szürke ötven árnyalata című bestseller moziváltozatának főhőse a kanadai forgatás alatt ellátogatott Vancouver legperverzebb szexklubjába, a minden hónap harmadik szombatjának éjszakáján nyitva tartó Rascal’sbe, ahol 2002 előtt még miséztek, ma viszont paráználkodnak.

A Mail On Sunday információja szerint az ír színész egy teljes éjszakát töltött el a 760 négyzetméteres fétiskazamata-központban.

Sokkolta, amit látott, de nem vett részt semmiben. Csak nézelődött – mesélte a lapnak egy neve elhallgatását kérő szemtanú. Az egy csapásra világsztárrá vált színész A szürke ötven árnyalatában olyan perverz milliárdost alakít, aki ismer minden praktikát.  Dornan nem tagadta, a szerepre való felkészülés közben beszélt prostituáltakkal, és említette, járt szexkazamatában egy magánlakásban, de a templomot nem említette.

A perverz szexklubban kötözőállványok is vannak a kínzós erotikához – Fotó: Rascals Club

– Adtak egy sört, majd csinálták, amit szoktak. Két alávetettel láttam egy domináns személyt, aki később tanácsadóként dolgozott a forgatáson – mesélte Dornan, de azt nem árulta el, hogy a vancouveri perverzek szextemplomában is részt vett szadomazo-továbbképzésen.

A Rascal’s – magyarul Alávaló – valóban nem normális vendégeknek való. Szinte mindenki szadomazo szerelésben, avagy pikáns fehérneműben érkezik a klubba, ahol a 12 állványnál folyamatosan ki vannak kötözve az alávetettek, és a ketrecekben félmeztelen emberek vonaglanak, a verőheverőknél csattognak a bőrkorbácsok és a testpaskolók.

Itt csaknem minden durvaság megengett – Fotó: Rascals Club

Mindig előkerül a bilincs, és a fétisnyakörv a pórázzal. Nyílt titok, hogy a Ras­cal’s­ben orgiák is zajlanak, hivatalosan annyit lehet tudni, hogy ingyen adják az óvszert, és alapszabály, hogy minden domináns leáll, amikor az alávetett egy úgynevezett biztonsági szóval (Vörös!) megálljt parancsol. Közben egy mester papként járja körbe az átfunkcionált templomot, és felügyeli a hajnalig tartó paráználkodást.

– Ami itt történik, az csak ide tartozik – foglalta össze a tulajdonos Sandy, és elismerte, A szürke ötven árnyalata című könyv világsikere óta nőtt a Rascal’s látogatottsága.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál