Home | Hírek | Kanadából | Kétezer kilométerről rendelt pizzát

Kétezer kilométerről rendelt pizzát

Nem éppen mindennapi pizzarendelés érkezett egy windsori (ON) pizzériába. A közel kétezer kilométer távolságra lévő Reginából érkezett a rendelés, amely így a szállítással együtt  140 kanadai dollárba (30 ezer forint) került. Az ételt az amerikaifutball-bajnokság döntőjét nézve, a tévé előtt fogyasztják el.

iconarrow 450 dollárba kerül a világ legdrágább pizzája

 

A kanadai Reginában élő házaspárnak nem ízlik a helyi éttermekben kapható pizza, ezért egy tőlük majdnem 2000 kilométere lévő pizzériából rendelték meg álmaik ételét, hogy azt eszegetve nézhessék a rendkívül népszerű sporteseményt, a vasárnapi Super Bowlt.

„Először azt hittem, a bolondját járatják velem, amikor a rendelést fölvettem, de a hölgy hangja komoly volt. Hízelgő a bizalmuk” – mesélte a CBC tévécsatornán Bob Abumeeiz, az Ontario állambeli Windsor egyik pizzériájának tulajdonosa.

pizza-windsor-to-regina

A kész Pizza indulásra készen

„Képtelenség jobb szószt, tésztát és feltéteket találni” – vélte Carol Brown, akinek nemrég Ontario tartományból Saskatchewan tartományba kellett költöznie. „Nem maradt más választásunk, megkóstoltunk sokféle helyi pizzát, de egyik sem hasonlítható a windsorihoz” – hangsúlyozta.

Az extra méretű, duplasajtos, félig ananászos, félig sonkás pizzát szerdán készítették el, egy futárszolgálat pénteken szállította ki. A 140 dollárból körülbelül 100 dollárba került maga a szállítás.

A pár vasárnap este felmelegíti az ételt, melyet vendégeikkel együtt a tévé előtt, a Seattle Seahawks és a New England Patriots mérkőzését nézve fogyasztanak el.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál