Home | Hírek | Kanadából | Földkörüli út egy idegen lánnyal (+video)

Földkörüli út egy idegen lánnyal (+video)

Egy szakítás furcsa története. Egy kanadai fiatalember összeveszett barátnőjével, miközben már megvolt közös repülőjegyük.

Hirdetést adott föl, és fölajánlotta a földkörüli utazásra szóló jegyet ingyen egy nőnek. A feltétel az volt, hogy kanadai legyen, és ugyanúgy hívják, mint a férfi ex-barátnőjét. A jegy ugyanis másképp nem használható föl.

– Több száz olyan emberről hallottunk világszerte, aki meg akarta változtatni a nevét Elizabeth Gallagherre. Aztán rengeteg Elizabeth Gallagher jelentkezett a világ minden részéről. Végül találtunk 18 kanadai Elizabeth Gallaghert – mesélte a férfi, Jordan Axani.

Egy hosszú kérdőív és egy Skype-interjú után végül kiválasztotta a számára megfelelő jelentkezőt. A szerencsés lány ugyan tudja, hogy kicsit furcsa egy vadidegennel utazni, de izgatottan várja a nagy kalandot.

– Elég kedvesnek tűnik, és olyannak, akivel ki tudok jönni. Elég nagy a sajtófelhajtás, úgyhogy nem lehet annyira gáz – mondta a nyertes Elizabeth Gallagher.

A nem visszaváltható jegy így végül nem vész el, hanem föl tudják használni. Elizabeth és Jordan vasárnap indul a földkörüli utazásra.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál