Home | Hírek | Magyarországról | Bocsánatot kért a karambolozó kanadai milliomos

Bocsánatot kért a karambolozó kanadai milliomos

A Blikken keresztül kért bocsánatot Josh Cartu kanadai üzletember, amiért megbénította a budapesti forgalmat balesetével.

Mint megírtuk, a számítástechnikai cég vezetője még múlt héten törte össze a – sokak által csak Batmobilnak „csúfolt” – 40 milliót érő BAC mono típusú szuperautóját. Az Alagútban történt baleset körülményei egyelőre elég rejtélyesek. Míg Cartu minden megszólalásában motorost emleget, addig a rendőrség tájékoztatása szerint három személyautó ütközött össze.

Őszintén sajnálom, hogy a balesettel feltartottam a forgalmat – mondta a Blikknek az üzletember. – Voltam már a másik oldalon is, így pontosan tudom, mennyire bosszantó, amikor más hibája miatt nem érhetünk haza időben – mesélte Josh Cartu, aki a balesetről is mesélt.

– Majdnem összeütköztem egy motorossal, aki áttért a sávomba. Félrerántottam a kormányt, és nekicsapódtam az alagút falának. Kimondhatatlanul örülök annak, hogy nem sérült meg senki! – mondta a Ferrari tesztpilótájaként is dolgozó milliomos, aki azt is elárulta: az összetört autót Liverpoolba, a Briggs Automotive Company szervizébe kell szállítani, ahol a gyártó újjáépíti neki az „álomautót”.

Informatikai cégvezető, Ferrari-tesztpilóta, autóversenyző, üzletember – sokak számára Cartu olyan, mint a mozivászonról ismert Nagy Gatsby, akit Leonardo DiCaprio alakít. Ám a kanadai most végre elárulta, miért hazánkat választotta otthonául.

– Négy éve egy driftkurzus (olyan autóverseny, ahol a kocsik végig kipörgő kerekekkel mennek – a szerk.) miatt jártam Magyarországon először. Akkor szerettem bele a városba, és azóta is azt gondolom, hogy Budapest az egyik leggyönyörűbb város a világon.

 

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál