Home | Hírek | Kanadából | Imádják az edmontoni hajléktalan férfi zongorajátékát a neten (+video)

Imádják az edmontoni hajléktalan férfi zongorajátékát a neten (+video)

 Hat nap alatt már majdnem kétmilliószor nézték meg azt a videót, amelyen egy edmontoni hajléktalan férfi játszik az egyik utcai zongorán, méghozzá nem is akár hogyan.

 A felvételt Roslyn Polard készítette, aki elmondta, hogy a Churchill Square-en sétált, amikor egyszer csak valami nagyon szép zenére lett figyelmes. Visszafordult a hang irányába és odalépett a zongorához, ahol egy hajléktalan férfi játszott. „Engedélyt kértem tőle, hogy felvehessem videóra, amire a férfi csak annyit válaszolt, hogy egész nyugodtan felvehetem, és már van róla két videó is a YouTube-on róla. Én pedig rögzítettem ahogyan játszik. és 4-5 zenét végighallgattam tőle, olyan szép volt”. -mesélte élményeit a nő.

 A férfi elmondta, hogy 30 éve él az utcán és soha nem tanította őt senki zongorázni.

 Polard felvétele olyan népszerűségnek örvend a népszerű videómegosztón, hogy bevételt termel és reméli, megtalálja a zongoristát, hogy oda tudja adni neki a profitot.

 Az edmontoni utcai zongorák egyébként idén nyáron kerültek ki a közterekre, hogy feldobják a hangulatot és inspirálják az embereket egy kis zenélésre.

A férfi korábbi két videója: Első videó, második videó

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál