Home | Hírek | Kanadából | Ez a 15 perc szex után örökre megváltoztatná az életét

Ez a 15 perc szex után örökre megváltoztatná az életét

Ha szex után 15 percig még összebújnának a párok, mindenki boldogabb és kielégültebb lenne, mármint kanadai tudósok szerint.

Posztkoitális ölelkezés. Ez lenne a megoldás, ha nem elégedettek az emberek a kapcsolatukkal és szexuális életükkel. Mármint azok, akiknek van, és nem csak magukkal. Torontói akadémikusok rájöttek, hogy ha közösülés után a párok még 15 percig összebújnának, akkor sokkal boldogabbak lennének. Nem csak a szexuális kielégülés valósulna ugyanis meg, hanem a párkapcsolat is kiegyensúlyozottabbá és harmonikusabb válna.

A kanadaiak 450 felnőttet kérdeztek ki arról, hogy mit csinálnak szex után, és mennyire boldogak a párkapcsolatban: „a szex utáni intimintást nagyobb szexuális kielégüléssel, és nagyobb párkapcsolati boldogsággal hozták összefüggésbe. Az eredmények azt mutatják, hogy a szex utáni idő eltöltése kritikus az intimitás szempontjából” – olvasható az Archives of Sexual Behavior című periodikában.

A probléma, hogy nem mindenki nyitott a bújásra, általánosságban elmondható, hogy a férfiak a kielégülés után kevésbé, míg a nők szívesen cirogatnák a másikat (és hagynák magukat cirógatni) még órákig.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál