Home | A világból | Európa | Olcsóbban repülhetnek Észak-Amerikába a Vodafone Red-esek

Olcsóbban repülhetnek Észak-Amerikába a Vodafone Red-esek

 A kedvezményes roaming mellett 2014. október 1. és 2015. április 30. között a Vodafone Red szolgáltatáscsomagjának előfizetői akciós áron utazhatnak az Egyesült Államokba és Kanadába a mobilszolgáltató és a British Airways közötti megállapodásnak köszönhetően.

A British Airways A380-as Airbusa

Az Amerikai Egyesült Államok a magyar utazók körében a legnépszerűbb EU-n kívüli célország a KSH adatai szerint. A British Airways számos tengeren túli célállomásra indít járatokat londoni átszállással Budapestről, melyek mindegyikén maximális kényelem és számos fedélzeti szolgáltatás gondoskodik a felejthetetlen utazási élményről. A légitársaság nemrégiben új, ultramodern Airbus A380-as gépekkel bővítette flottáját a London-Los Angeles és London-Washington útvonalakon. Az Airbus A380-as kétszintes repülőgépe a világ legnagyobb utasszállító légi járműve, így mindazok, akik erre a két úti célra foglalnak repülőjegyet az akció keretében, most egy egészen különleges repülési élménnyel gazdagodhatnak kedvezményes áron.

A Vodafone Magyarország szeptember elsejével terjesztette ki az Európa Napijegy hatókörét, így az előfizetéses ügyfelek az Egyesült Államok területén is kiszámítható, napi 990 Ft-os költséggel, a hazai árakon, a hazai adatforgalmi keret terhére használhatják a mobiljaikat 2015. január 31-ig.

A Vodafone Red ügyfelei a Napijeggyel az USA területén is élvezhetik a korlátlan hívás és SMS-küldés lehetőségét, és a hazai adatforgalmi keretüket – ami a Red Plus előfizetőknél 4GB – is használhatják. Mindezen túl a Vodafone és a British Airways közös akciójának keretében a Red előfizetők októberi foglalással egészen 2015. április végéig 20% kedvezménnyel utazhatnak egy alkalommal az USA-ba és Kanadába, ráadásul egyszerre akár kilencen is igénybe vehetik a kedvezményt. A kedvezmény kiterjed a British Airways partner-járatait választókra, így az American Airlines, a Finnair, az Iberia, vagy az Open Skies utasaira is.

Az egy átlagos amerikai hamburger áránál is kevesebbe kerülő Európa Napijeggyel az utazók, ahogy EU területén, illetve Norvégiában, Izlandon, Liechtensteinben, Svájcban és a nagyon sokak által látogatott Törökországban, úgy az Egyesült Államokban is az itthoni tarifájuknak megfelelő díjakon indíthatnak hívásokat, küldhetnek SMS-eket vagy internetezhetnek a hazai adatforgalmi keretük terhére.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál