Home | A világból | Szívszorító utolsó facebook bejegyzések a lelőtt maláj gép utasaitól

Szívszorító utolsó facebook bejegyzések a lelőtt maláj gép utasaitól

 A tegnap az ukrán terület felett megsemmisített repülőgép utasai az indulást megelőző órákban az utazással kapcsolatos információkat osztottak meg a közösségi médiákban, ahogyan az ilyenkor a mai Internetes világunkban már-már teljesen természetes is. Szívszorító úgy olvasni és látni ezeket a bejegyzéseket, hogy néhány órával később mindannyian szörnyű halált haltak teljesen értelmetlenül az ukrán-orosz határ közelében.

 

Regis Crolla az indonéziai Balira tartott és utolsó bejegyzésében azt írta, hogy: „Vissza a gyökerekhez,  hamarosan látlak BALI”

 

 

Pim de Kuijer – A melbourni AIDS konferenciára utazott és az utolsó bejegyzése is az úttal kapcsolatos volt

Cor Pan utolsó bejegyzése talán az egyik legmegdöbbentőbb: „Ha eltűnnénk akkor így nézett ki (a gép)” – utalva a márciusban nyoma veszett szintén maláj MH370-es járatára. Sajnos tragédia lett Cor Pan járata is. A szintén a repülés napján tett bejegyzése: „Vigyázz hová lépsz, Vigyázz hová lépsz (Légy óvatos).”

 

A Malaysia Airlines MH 17-es járatszámon üzemelő Boeing 777-es repülőgépet vélhetően az Ukrajna területén harcot folytató és az oroszok támogatását -eddig- élvező szakadárok lőhették le az égboltról tévedésből. A barbár terrorista cselekményben 298 ember lelte halálát.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál