Home | Sport | Forma 1 | 2022-ig maradhat a forma-1 Montreálban

2022-ig maradhat a forma-1 Montreálban

Úgy tűnik, hogy Montreal egy igen hosszú távú szerződést fog aláírni a Forma-1-ben, ami 2022-ig garantálhatja a helyét a sportban.

Többek között a kanadai helyszín is hosszabbítás előtt áll a Forma-1-ben. Montreal azonban valószínűleg a naptárban fog maradni, mely egy nagyon fontos helyszíne a sportnak. A Circuit Gilles Villeneuve jelenlegi szerződése az idei év után lejár, de a felek már egy ideje tárgyalnak a hosszabbításról.

Denis Coderre, Montreal polgármestere az F1times hasábjain elmondta, Kanada a naptárban fog maradni.

„Nyugodtan aludhatunk, mert jövőre is a Forma-1-ben leszünk. Heteken belül alá fogjuk írni a szerződést. Egyszerűen csak meg kell bizonyosodnunk arról, hogy minden a helyére kerül.”

Bernie Ecclestone a közelmúltban arra kérte a szervezőket, hogy fejlesszenek a különböző létesítményeiken, mivel a pálya erősen kezd korosodni. Úgy tűnik, hogy a vezetőknek sikerült meggyőzniük Quebec kormányát, akik becslések szerint 40 millió dollárt hajlandóak erre a célra fordítani.

Ecclestone a Montreal Gazette kérdésére hétfőn elmondta, biztos a szerződés meghosszabbításában és boldogan térnek majd vissza a helyszínre. A kontraktus 2022-ig lehet érvényes.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál