Home | Hírek | Kanadából | Sörrel böjtöl a kanadai férfi

Sörrel böjtöl a kanadai férfi

Bizarr módon böjtöl egy kanadai férfi. Chris Schyer március 5-e óta szinte kizárólag egy, külön neki készített, templomban megáldott sört fogyaszt, és elmondása szerint, majd’ kicsattan az egészségtől.

Egy sör reggelire, egy ebédre, egy délutáni nasiként és egy extra nagy üveg vacsorára. Ezt a furcsa diétát követi hamvazószerda óta a kanadai Chris Schyer. A keresztény férfi húsvétig szinte kizárólag folyékony kenyéren él.

Egy amerikai internetes oldalnak adott interjúban beszámolt arról, hogy halad a különleges léböjttel. – Sokan azt hiszik, hogy jó móka sörrel böjtölni, de valójában minden egyes étkezés óriási kihívás, mivel szilárd táplálékot nem viszek be a szervezetembe, csak a speciális sörömet, és néhány pohár gyümölcslevet, valamint este herbateát. Szerencsére elég jól bírom az alkoholt, még egyszer sem éreztem magam részegnek, a napi teendőimet ugyanúgy elvégzem a böjt alatt, mint korábban.

– A feleségem mindenben támogat, bár egy kicsit húzta a száját, de elfogadta, hogy Krisztus nevében cselekszem. Ráadásul annak is örül, hogy fogyni kezdtem, húsz nap alatt négy centivel lett keskenyebb a csípőm. Emellett pedig érzem, hogy spiri­tuálisan is megtisztulok, mert az emberpróbáló böjt alatt sokkal közelebb kerültem Istenhez – nyilatkozta a Vice magazinnak a férfi.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál