Home | Hírek | Magyarországról | M4 Budapest – A jövő elkezdődött (VIDEO)

M4 Budapest – A jövő elkezdődött (VIDEO)

A Two40Video stúdió a most átadott budapesti 4-es metró vonalán járt, és hirtelen készített is egy zenés rövidfilmet, ahol a futurisztikus elemeket felvonultató új és izgalmas földalatti világból mutat egy kis ízelítőt, – három percben. 

A videót nézve egy pillanatra az embernek olyan érzése van, mintha csak egy új sci-fi film beharangozóját látná, hiszen annyira új  élmény a szemnek, és ezzel együtt annyira hihetetlen, hogy hosszú évek után immár nem csak látványtervben létezik az M4-es metró.

Ami eddig a képzeletünkben és a távoli jövőben létezett  az mára a mindennapok valósága lett. Láthatjuk a budapesti 4-es metró vonalának egyes állomásait, a most még vezető által irányított szerelvényeket, a lifteket és a bámészkodva kíváncsiskodó, vagy éppenséggel az új közlekedési eszközt funkcionálisan használni igyekvő embereket. Mindeközben sejtelmesen fel-fel tűnnek a tömegben a film készítői is, akik körül még az idő is felgyorsul, hiszen bizonyára ők maguk is egy másik téridőből érkeztek, hogy megcsodálják Budapest új és a költségeit tekintve talán a világ egyik legdrágább földalatti vonalát.

Íme:

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál