Home | Hírek | Kanadából | Kreatív, de nem valódi választási plakátok kerültek a torontói utcákra Rob Ford ellen

Kreatív, de nem valódi választási plakátok kerültek a torontói utcákra Rob Ford ellen

A No Ford Nation kanadai politikai csoport nem igazi választási plakátokat helyezett ki szerte Torontóban, amelyeken azt állítják, bárki jobb lehet a jelenlegi polgármesternél, Rob Fordnál – írja az Adweek.

Rob Ford igazi botrányhős Kanadában, aki arról lett hírhedt, hogy részegen halálosan megfenyegetett valakit, egy rejtett kamera felvette, amint cracket szív és közterületen vizel, de a közgyűlések is rendre jó hangulatban telnek: a sajtót is megjárta a hír január végén, amikor egyik helyettese jól megcsiklandozta őt. A linkre kattintva egy jó összefoglalót kaphatnak az érdeklődők a NYmag.com cikkéből arról, hogy miről is nevezetes a politikus.

A plakátokon szereplő áljelöltek ígérik, hogy nem csinálnak akkora hülyeségeket, mint Ford, például egyikük arra tesz ígéretet, crack helyett csak füvet fog szívni. A szervezet ezzel azt akarja üzenni, nem elég azt mondani, hogy bárki jobb Rob Fordnál, az embereknek meg kell adni az elégséges forrásokat a helyes döntéshez. „Egy olyan polgármestert szeretnénk, aki nem hoz szégyenbe minket” – mondta Christina Robins alapító.

A polgámester kampányfőnöke, Doug Ford a plakátok kihelyezése után azt mondta, az akció egy piszkos kampányfogás: „ha csak így próbálják meg legyőzni őt, sok szerencsét kívánok hozzá. Az emberek ennél okosabbak” – mondta a kampányfőnök.

 

 

 

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál