Home | Sport | Minden idők legjobb magyar eredménye született meg lesiklásban

Minden idők legjobb magyar eredménye született meg lesiklásban

Kiemelkedő eredménye után adott interjút Miklós Edit, aki a női lesiklásban a 7. helyen futott be szerdán a szocsi téli olimpián -írja a hvg.hu

„A pálya felső fele nem sikerült igazán jól, az ívek sem jöttek ki jól, mint edzéseken, de a pálya második felében próbáltam nem a hibákra gondolni. Síben az nyer, aki kevesebbet hibázik, viszont mindenki hibázik, száz százalékos menetet nem lehet csúszni. Az elejétől a végéig kell harcolni, és még akár a végén is meg lehet nyerni a versenyt, de legalább be lehet hozni a lemaradást, ahogy én is tettem” – mondta Miklós Edit, aki remekül, egyéni rekordját megdöntve síelt szerdán a téli olimpia lesiklás versenyszámában. Miklós Edit végül a 7. helyen végzett, 71 századmásodperccel lemaradva a legjobbtól.

A vancouveri téli olimpián a csíkszeredai sportoló még román színekben indult. Ott egy sérülés miatt nem ért el kiemelkedő eredményt.

„Úgy érzem, ez a kezdete egy jó karriernek, innentől minden lehetséges. A szezon közepétől folyamatosan fejlődtem, egyre jobb eredményeket értem el és hittem magamban. Elhittem, hogy meg lehet csinálni!” – mondta kiváló szerdai lesiklása után.

 

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál