Home | A világból | Milyen éve lesz 2014-ben? Számítsa ki jövőjét

Milyen éve lesz 2014-ben? Számítsa ki jövőjét

A 2014-es évre a számokból is megtudhatjuk a jövőt. Ehhez csupán egy egyszerű matematikai műveletet kell elvégezni. Össze kell adni a születésnap dátumának számait, ahhoz pedig hozzáadni hetet (a 2014-es év kísérő számát) és megtudhatja, hogy mi vár Önre az Új évben.

Példa:

A születési dátum: 1950.12.17. Egyesével összeadjuk a számokat, majd az eredményhez hozzáadunk 7-et. Addig folytatjuk a számok egyesével való összeadását, amíg egyetlen egy számot nem kapunk: 1+7+1+2+1+9+5+0+7=33 utána pedig a 33-at is adjuk össze: 3+3=6. A kapott szám lesz az Ön személyes száma a 2014-es évre. Megfejteni pedig segít az asztrológus Vlagyiszlav Oboslonszkij.

1– A 2014-es év az új tervek és kezdetek éve lesz. Ne féljen a legambiciózusabb feladatokat megtenni. Fontos – ez az Ön határozottsága és a sikerben való hite. Ezen az úton sok akadály várja, de a nyár kezdetére az erőfeszítései meghozzák az első gyümölcsöket. Ne elégedjen meg a már elért eredményekkel, haladjon tovább előre.

2 – Ez az év az együttműködés és az új kapcsolatok kialakításának jegyében telik. Ne lepődjön meg, ha a 2014-ben megkérik a kezét. Azok, akiknek a szíve még szabad, végre, ledobhatják magukról a magány bilincseit.

3 – Az, amivel valóban foglalkoznia kell a 2014-es évben, az alkotás. Emlékezzen milyen érzés újat alkotni. Ez a legjobb idő, hogy elkezdjen egy új, jelentős projektet. Ne lepődjön meg, ha sokkal jobb lesz, mint az előző.

4 – Az Ön számára ez lesz a legnehezebb év. Annyi lesz a kísértés, hogy ember legyen a talpán, aki ellen áll nekik. Azonban ha ezt nem teszi meg, sokat veszíthet. Vigyázzon! Ne engedjen a gyengeségnek!

5 – 2014-ben próbáljon minél több időt a családjának, rokonainak és szeretteinek szentelni. Szükségük lesz Önre, jobban, mint valaha. Vegye őket körül melegséggel és gondoskodással, hiszen Önnek ez jól megy. Nagyon jó ötlet egy közös utazás. Ez közelebb hozza Önöket egymáshoz.

6 – 2014 a szerelem égisze alatt fog telni. Fejest ugorhat a szenvedélyek örvényébe. Ez az, amit tennie kell. Az ilyen dolgokban nem lehet az észre hallgatni. Lehetséges, hogy később megbánja, de lehet, hogy nem. Minden csak Öntől függ.

7 – Az Ön száma egybeesik az év számával, ami azt jelenti, hogy nagy szerencsére számíthat. Ne foglalkozzon ostobaságokkal. Válassza ki a prioritásokat és haladjon annak mentén, hiszen ezen az úton nem fog találkozni egyetlen akadállyal sem. Amennyire lehet, foglalkozzon többet önmagával, hiszen nagy feladatok várják.

8 – Ebben az évben sokat fog utazni. Más népek, más szokások – mindez nagyon izgatni fogja Önt. 2014 nem fukarkodik az eseményekben. Törekedjen, hogy minél több mindent lásson. Ez egyértelműen hasznára fog válni.

9 – Munka, munka és megint csak munka. 2014-ben jól meg kell dolgozni a sikerért. Szedje össze minden erejét és csinálja. Egy percre se álljon meg! Csak az év végén tud lassítani a tempón, visszanézni és learatni a babérokat.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál