Home | Hírek | Kanadából | Celine Dion eladja floridai palotáját – 72,5 millió dollár (+képek)

Celine Dion eladja floridai palotáját – 72,5 millió dollár (+képek)

A kanadai énekesnő úgy döntött, megválik floridai ingatlanától, miután Las Vegas-i szerződése miatt alig tölt időt otthon. Elég neki a montreáli és a Las Vegas-i villa, bár korábban a montreálit is árulta. A vevő egy káprázatos ház és birtok tulajdonosa lesz, már ha kifizeti a 72,5 millió dolláros vételárat.

cím_192.jpg

Celine Dion hatalmas sikerrel szerepel Las Vegasban The Heart will go on című műsorával, olyannyira, hogy nemrégiben 2019-ig meghosszabbították a szerződését.

A következő hat év nagy részét tehát az amerikai szórakoztatóipar egyik központjában tölti majd, a maradék időt pedig leginkább montreali otthonában, így nem sok értelme van fenntartani a floridai pazar ingatlant is.

kívülről_8.jpg

kert_30.jpg

Így aztán 72,5 millió dollárért meghirdette (ITT) a Jupiter-szigeten fekvő, 13 hálószobás, óceánparti házat. A szomszédság sem rossz, hiszen közvetlen közelében lakik például Michael Jordan és Kid Rock is.

Celine Dion és férje, Rene Angelil alig három éve építtették meg a házat az ikrek, Nelson és Eddie születése előtt. Két szomszédos ingatlant is megvettek 20 millió dollárért, a korábban a birtokon álló házat pedig lebontatták, hogy saját elképzeléseik szerint építsenek egy újat.

nappali_83.jpg

konyha_53.jpg

étkező_52.jpg

Az ingatlan még az igazán exkluzívnak számító Jupiter Islanden is különlegesnek számít, hiszen saját víziparkja, két medencéje és folyója is van. Ha már az előbb a szomszédokat említettük, meg kell említeni azt is, hogy a környéken élők finoman szólva sem voltak boldogok a vízipark láttán, mivel az szerintük túl sok vizet használ el.

A 23 hektáros birtokon fekvő házak közül a főépület több mint 1000 négyzetméteres, öt hálószobával (természetesen mindegyikhez saját fürdőszoba jár), egy hatalmas nappalival, médiaszobával, és lifttel van ellátva.

háló_74.jpg

háló 2_14.jpg

fürdő_43.jpg

A vendégházban nyolc hálószoba található, emellett a birtokon van még több kisebb melléképület, egy a teniszpálya mellett, egy az egyik medencénél, egy harmadik pedig a part mellett, ebben masszázsszobát is kialakítottak.

A birtokhoz saját óceánpart, és egy hét autó számára megfelelő garázs is tartozik.

medence_30.jpg

panoráma_22.jpg

 

Celine Dione Villái Floridától, Montreálig>>

 

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál