Home | Hírek | Celine Dion melltartó nélkül pózolt

Celine Dion melltartó nélkül pózolt

Az énekesnő azt mondta, hogy egy fotózás nem olyan dolog nála, amit amúgy rendszeresen csinálna, de ezúttal nagyon örül, hogy végül elvállalta a felkérést.

A kanadai származású kétgyerekes énekesnő nemrég olyant tett, amire karrierje során nem volt még példa. A nevű magazinnak melltartó nélkül, szinte teljese meztelen felsőtesttel pózolt, csak egy pár hosszú fekete kesztyűt viselt. Kebleit pedig természetesen azért eltakarta.

Az énekesnő azt mondta, hogy egy fotózás nem olyan dolog nála, amit amúgy rendszeresen csinálna, de ezúttal nagyon örül, hogy végül elvállalta a felkérést. “Először egy picit megijedtem, mert nem szoktam ilyent tenni, de örülök, hogy megtettem. Mindig van oka annak, ha elvállalok egy fotózást, és így bolondozni ritkán van lehetőség.” – magyarázta Celine.

“Az életem egy nyitott könyv és talán ezért is szeretnek az emberek. Azzal, hogy beszéltem az embereknek arról, hogy mit éltünk át, amikor a férjem rákos volt, vagy mennyit küzdöttünk azért, hogy gyerekeink lehessenek, azzal megismerték a valódi énemet.” – tette még hozzá.

Ajánlat

Szólj Hozzá - Szabad a vélemény!
Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*


VIDEÓS CIKKEK