hirdessen-itt hirdessen-itt
Home | Hírek | Kanadából | Női fejet találtak egy kanadai parkban

Női fejet találtak egy kanadai parkban


A rendőrség szerint ugyanahhoz az emberhez tartozhat, akinek a sárgára festett körmű lábfejét egy nappal korábban találták meg.

Egy nappal az után, hogy túrázók egy sárgára festett körmű lábfejet találtak, a rendőrség most egy női fejet talált a Credit folyóban, az Ontarióban lévő Mississauga parkban – írja internetes oldalán a BBC. Azt gyanítják, hogy a testrészek ugyanahhoz az emberhez tartoznak, de erre egyelőre még nincs bizonyíték.

“Ez egy rettenetes bűncselekmény, így is kezeljük” – mondta a rendőrség szóvivője. “Meg fogjuk találni a teljes áldozatot” – tette hozzá.

Egy hónapja a Montreal parkban találtak egy emberi fejet, az egy kínai diáké volt, akit májusban csonkítottak meg. Többi testrészeit iskoláknál és politikai pártok irodáinál szögezték ki. A diák meggyilkolásával Luka Magnotta volt pornószínészt gyanúsítják.

1 hozzászólás

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top