Home | Hírek | Kanadából | Női fejet találtak egy kanadai parkban

Női fejet találtak egy kanadai parkban

closeEz a cikk 2 years 9 months 5 days frissült utoljára, így az írásban szereplő adatok, információk mára már nem biztos, hogy aktuálisak. (Ez egy automata üzenet a két évnél régebbi írásoknál)

A rendőrség szerint ugyanahhoz az emberhez tartozhat, akinek a sárgára festett körmű lábfejét egy nappal korábban találták meg.

Egy nappal az után, hogy túrázók egy sárgára festett körmű lábfejet találtak, a rendőrség most egy női fejet talált a Credit folyóban, az Ontarióban lévő Mississauga parkban – írja internetes oldalán a BBC. Azt gyanítják, hogy a testrészek ugyanahhoz az emberhez tartoznak, de erre egyelőre még nincs bizonyíték.

“Ez egy rettenetes bűncselekmény, így is kezeljük” – mondta a rendőrség szóvivője. “Meg fogjuk találni a teljes áldozatot” – tette hozzá.

Egy hónapja a Montreal parkban találtak egy emberi fejet, az egy kínai diáké volt, akit májusban csonkítottak meg. Többi testrészeit iskoláknál és politikai pártok irodáinál szögezték ki. A diák meggyilkolásával Luka Magnotta volt pornószínészt gyanúsítják.

Hozzászólások

  1. […] angol lap szerint elképzelhető, hogy a törzs ahhoz a lányhoz tartozik, akinek a testrészeit a múlt hónapban találták meg. A lány meggyilkolásával a volt barátját gyanúsították meg. A két ügy közötti […]