Home | Hírek | Kanadából | A Kanadai Magyar Hírlapnak üzent a HVIM alelnöke: Ne gyertek haza!… Soha!

A Kanadai Magyar Hírlapnak üzent a HVIM alelnöke: Ne gyertek haza!… Soha!

closeEz a cikk 2 years 9 months 6 days frissült utoljára, így az írásban szereplő adatok, információk mára már nem biztos, hogy aktuálisak. (Ez egy automata üzenet a két évnél régebbi írásoknál)

Az atv.hu birtokába jutott levélben a Jobbikkal szövetséges Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke azt írta a Kanadai Magyar Hírlapnak, hogy Magyarországon ők az urak, és ha kell, ő antiszemita, ha kell fasiszta, náci, továbbá gyilkolna is.
A Jobbikkal szövetséges Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom – melynek vezetői Zagyva György Gyula, a Jobbik parlamenti képviselője, valamint Toroczkai Tóth László, a Jobbik Csongrád megyei képviselője – alelnöke, Barcsa-Turner Gábor augusztus 13-án kelt levelében többek között azt írta a Kanadai Magyar Hírlapnak és külföldön élő magyaroknak:

„Ne gyertek haza!… Soha! Igazatok van: itt az újnácik és fasiszták fel fognak titeket akasztani a gusztustalan cikkekért. Itt mi vagyunk az urak, mi tombolunk, gyűlölködünk, rasszistáskodunk és antiszemitaként viselkedünk, utálunk mindenkit, de főleg titeket! Szóljatok legyetek szivesek az itthon maradt elvbarátaitoknak is, hogy élhetetlen lett Magyarország a burjánzó nácizmus miatt, és hívjátok ki magatokhoz Dániel Pétert, Gyurcsányt, és a sok tetvet. Felejtsétek el a nyelvünket, hiszen ezt már csak fasiszták és ‘mélymagyarok’ beszélik! Legyetek kanadaiak, amerikaiak, európaiak, amik csak akartok, de szátokra ne vegyetek semmit, ami a magyarsággal kapcsolatos! És igen: antiszemita vagyok, ha antiszemitáztok az igazság kimondása miatt. Fasiszta vagyok, ha a rendpártiságomat bíráljátok. Náci vagyok, ha elítéltek, amiért nem a hivatalos dogmákat vallom a második világháború kapcsán. – Hungarista vagyok, amikor Magyarország hősies világháborús szereplését szidjátok. Fehérterrort kívánom, mikor Ságvári Endrét éltetitek! – Példaképem Ostenburg-Morawek Gyula és az ő különítménye, mikor a ti cikkeiteket olvasom, én is lennék egy Somogyi-Bacsó firkászpáros gyilkosa! – olvasható az ATV által megszerzett levélben.
Barcsa- Turner tovább fokozza: “Rasszista vagyok, mikor a cigányokat véditek elvtelenül, szemet húnyva az idősök és gyengék terrorizálása felett. (…) A legszélsőségesebben szélsőjobboldali vagyok, egy csepp baloldaliság és a baloldaliság irányába tett tolerancia nélkül! (…) És higyjétek el nekem, nagyon sokan vagyunk itthon, túl sokan.

Barcsa-Turner alelnöksége mellett a Jobbikhoz kötődő Magyar Sziget szervezője volt, ezen kívül műsorvezető a szélsőségesnek számító Szentkorona Rádión.

A „nemzeti oldal” legfontosabb erői a Jobbik, a Magyar Gárda és a Betyársereg vezetői 2009 nyarán stratégiai szövetséget kötöttek. Tavaly augusztusban Toroczkai kijelentette: „A Jobbik, a Hatvannégy Vármegye, a Betyársereg és a Gárda közötti stratégiai szövetség jól működik.”

Az atv.hu megkereste Barcsa-Turnert, aki elismerte, hogy tőle származik a levél.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat

Hozzászólások

 1. […] közzé a Kanadai Magyar Hirlap oldalán melyben Dr. Göllner András kifejti, hogy nem félnek a durva fenyegetéstől, amit a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak (HVIM) alelnöke fogalmazott meg azokhoz a […]

 2. Botond Kovacs szerint:

  ATV :-) Na hagyjuk már ezt a magyarellenes, hitvány médiát!

  Ez az üzenet nem fenyegetés volt, hanem inkább idézet. A Kanadában menekült státuszt kérő cigányok ugyanis minden mocskot összehazudoznak annak érdekében, hogy megkapják a menekült státuszt. Na és persze ebben sok zsidó is élen jár, hogy minél jobban bemocskolja a magyarokat.

  Barcsa-Turner egyártelműen arra utalt, hogy milyen vádak érik azt a magyart, aki megmeri mondani az igazat a mai magyar valóságról, többek között a cigánybűnözésről.

  A hivatalos médiák pedig félretájékoztatják az egész világot. Aki nem hiszi, az nézze meg pl., hogy mit írnak a hivatalos médiák a múltheti Ceglédi incidensről, majd nézze meg, hogy mit írnak mondjuk a kuruc.info-n. S miden épeszű ember döntse el saját maga, hogy vajon melyik verzió igaz.

  1. hajni szerint:

   ja akkor mindenki hazudik on szerint a média a zsidok ,,?csak azt mindenki tudja hogy a kuruc infot a nácik szerkeztik az a hazugság.En azt kivánom önnek hogy ugyan azt a félelmet élje át a családjával mint a romák átéltek a saját otthonaikba ,a Canadai romák meg nem hiába menekultek el otthonrol mert sajnos Magyar ország tele vanilyen emberekkel mit ön

  2. hajni szerint:

   Barcsa-Turner Gábor! Mi is szerveszkedünk pontosan azért,hogy az ilyen férgeket eltapossuk mint te vagy!Az elmúlt rendszerben,amikor még a rendőrnek hatalma volt,te is be húztad a farkadat,és vinnyogtál mint a kis kutya! Csak nem gondolod ,hogy teret fogtok kapni? Nagyon keményen vissza ütünk,nem is gondolnád hogyan!

  3. alex szerint:

   akor te mért élsz itt canadába tesó????

 3. Botond Kovacs szerint:

  Ugy látom, hogy Dr. Göllner András, mint a “Kanadai Demokratikus Magyar Charta” alapítója nem nagyon szereti, ha mások is elmondhatják a véleményüket, mert a kapcsoladó cikkhez nem lehet hozzászólni. Tipikus agymosó cikk. A szervezet nevéből maximum annyi igaz hogy “Kanadai … Charta”. Mindenki gondolja oda a megfelelő szót a … helyére.

  1. hajni szerint:

   Botond Kovács-nak!Jól látod az igazságot,valóban beszélhetünk cigány bűnözésről!Ha nem lenne beszűkült látó köröd,akkor bizonyára konstatálnád azt,hogy a fehér búnözés is meg sokszorozódott a rendszer váltás óta!Hiányzik a perifériás látás módod!Canadába szép számmal jöttek magyarok,de a cigányok mellett sok fehér is jött.Van egy gazdag réteg ,egy közép osztály,akinek a türelme kezd elfogyni,meg van egy nagyon szegény réteg,akiknek bizony a napi megélhetőség van veszélybe.Nagyon sok cigány,de fehér is a létminimum alján tengődik.Vannak akik haszon szerzés céljából jönnek ki,azokat én is el ítélem! De a túlnyomó részük a rasszizmus elől menekül otthonról! Szerinted nincs rasszizmus,megkülönböztetés,megfélemlítés otthon?Mert aki ilyet állít nincs tisztában az otthoni helyzettel,vagy csak tetteti a hülyét!

   1. alex szerint:

    de szegény cigányok miért is bünöznek?? csak a fannmaradásukért hogy legyen ennivalojuk minden napra de a magyar bankokat rabolnak meg több milliárdokat sikkasztanak ezz nem igaz????? szerinted???

    1. Denes Demeter szerint:

     alex, szóval azt mondod, hogy ha valaki szegény, annak joga van lopni? Ez aztán válasz a javából!

   2. Denes Demeter szerint:

    hajni, nincs rasszizmus, csak tapasztalat van, és az nem ugyan az!

  2. Tisztelt Botond Kovacs (akinek a nevéről már lehullt az ékezet!) – A kapcsolódó cikkhez a Kanadai Magyar Hírlap weboldalán hozzá lehet szólni – eddig 180 olvasó már élt is a lehetőséggel.
   Agymosó cikk?… Ki kell hangsúlyoznom: a citált levelet a magyarországi újnáci szervezet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke írta. (A Kanadai Magyar Hírlap csak közvetítette az érdekelteknek.)

 4. dorko szerint:

  Nos kovacs botond!
  Nem igazan hiszem el azt hogy tudod hogy mirol is beszelsz!
  Olvastam a hazza szolasodat de semmibe nem tukrozi a valaszod azt hogy valamenyit is konyitanal ezzekehez a dolgokhoz!
  szerintem egy megoldas van nem erted ezzeket a dolgokat!Keruld ezzeket a temakat!!

 5. hajni szerint:

  Barcsa Turner Gábornak!Csak nem gondolod hogy valaki meg ijed tőlled? Cigány származású vagyok,de legalább olyan Magyar mint te!Össze futunk majd hamarosan,és akkor megmutathatod ,hogy milyen nagy ember vagy! A megjegyzéseid nagyon sértik a fülemet!Csak nyugodt legyél,majd én megtanítalak az illemre! Az ilyen férgeket el szoktam taposni!Ezt akár bóknak is veheted,de hidd el,ha találkozunk,utána másként látod majd a dolgokat,azt garantálom!

  1. Denes Demeter szerint:

   hajni, de bátor vagy!(igy a gép elött) LOL

 6. hajni szerint:

  Sajnos nincs erős kezű kormányunk,a rendőrség nevetséges de mi vissza ütünk légy nyugodt Barcsa Turján Gábor! Az erő velünk van!

  1. Béla szerint:

   Hajninak gratulálok lelkesen és tiszta szivbl otvagy a magyar cigányok melet csak igy továb a joisten agy on neked ert egéséget ahoz hogy amiket elmontál ugy legyen királyvagy

 7. erzsébet szerint:

  könyörgöm ,nem azzal van baj ,hogy ki milyen nemzetiségű,és milyen nyelven beszél ,embernek kell lenni ez a lényeg,ők nem akarnak emberek lenni ,a politika ,meg olyan amilyen ,sehol se jó ,de azért nem kell az egész magyarságot egy kalap alá venni.

  1. Camill szerint:

   Olvasom ezeket a commenteket, és az elkeseredés lesz úrrá rajtam. RASSZIZMUS!!!!!! Ezerrel bizonyítja a “tisztességes Magyar ember” hogy milyen világképpel rendelkeznek a Magyarságukat bőszen bizonyítani kívánók társasága! Ha a magyarságot nem kell egy kalap alá venni, akkor kérdezem én, hogy a cigányságot miért van joga bárkinek is egy kalap alá venni? Miért? Miből gondolja azt bárki is, hogy ha megszületik valaki valahol, akkor nagyon boldog lesz ha egy idegen országban idegen nyelven kell a biztonságos nyugodt, életet élnie? A mai magyar társadalom sajnos szemernyit sem tanult múltjából. Sokkal közelebb érzi magához az apartheid korát eszméit, mint bármi mást. Persze mindig a fejétől bűzlik a hal! Az unatkozó fiatalok pedig ahelyett, hogy az iskolapadot koptatnák, inkább a masírozós bakancsuk talpát járják le! Szerintem még Koppány vezér is elsírná magát Vóna, Barcsa Turján és a többi hozzáhasonló ÉLŐSKÖDŐTŐL! Szégyen!

 8. erika szerint:

  mit gondolsz ez az ország csak a tiéd Barcsa Turján??????????? amikor honfoglaltál mi ott voltunk ne felejtsd elmi tudtuk honnan jövünk de te még a mai napig nem tudod honnan jöttél azértvagytok ilyen sokan mert féltek tölünk száj karatés de ne félj majd mi meg tanitunk kesztyübe dudálni nem félünk töletek.alig várjuka háborut bosszut állunkmi is.cigánybünözés??hány cigányt öltetek meg? hány gyereket? mimég nem felejtettük el és nem is bocsátunk meg soha. képzeld elégedettek vagyunka miniszterelnökünkkel és a rendörségünkkel.ti talán nem bünöztök?

 9. cigány szerint:

  ez nem semmi!!elég felháboritó hogy a magyar emberek igy vélekednek otthon!Mindenkinek szive joga ahhoz hogy hol éljen!!Ez a fenyegetés meg egyenesen nevetséges :)!!Pont egy ilyen jobbik bérence fenyegeti a cigányokat,uszit gyülöletet kelt!Nem is igazán értem hogy miert nem kérik számon???

  1. alex szerint:

   ha cigány csinállná már akor számonkérnék látod mi lett a roma gárdával ött le tartoztaták de a parlamentben meg ott vannak a rassizták öket is le kénne tartoztatni az egészett

 10. cigány szerint:

  Kanada kiadta a vörös riasztás Magyarországra!Nem engedik haza a magyar nemzetiségű cigányokat!Tegnap 14 embert vettek le a gépről ez a fenyegető levél kapcsán!!Legalább megkapják a land emigrent státuszt az ottani magyar cigányok!

 11. TURJANYI ILONA szerint:

  honan tudjuk hogy tenyleg voros riasztas van nekunk nem szolt senki ha igy lene nagyon orulnek neki!

  1. cigany szerint:

   fent van a hirportalon hogy csak sajat felelosegre lehet haza menni..

 12. gabi szerint:

  Szia cigany,

  megmondanad, hogy milyen hirportalon van fent “hogy csak sajat felelossegre lehet hazamenni?”
  Elore is koszonom segitseged

 13. TURJANYI ILONA szerint:

  azt mondjak ez nem igaz ugyan ugy akik el letek utasitva kapjak az idopontot a repteren.

 14. kulus zsolt szerint:

  eletek utasitva de majd most meglesz baszva a szatok naci faszom

 15. kulus zsolt szerint:

  kocsig magyar faszomal man kivagyok hajatok man meg ti az egeszen

 16. kulus zsolt szerint:

  holl vagy nacci faszom hat irjal vissza kocsog faszom

 17. Kanadai szerint:

  Hirek-informacio webnode.hu itt megtalalja aki akarja hogy csak sajat felelosegre mehet haza!!

 18. Bosi szerint:

  A cigány is ember,ne bántsátok érte,-neki is van szive,-neki is van lelke,öt is anya szülte.
  A Kanadai kormány hivatalos oldalain sajnos még nincs meg a nem biztonságos országokról szoló lista.De folyamatban van az elkészitése.http://www.cbc.ca/news/canada/story/2012/08/18/canada-roma-detain.html

  ” Safe country list under review

  Though Ottawa has yet to decide which countries will be on the so-called “safe country” list, it’s expected to include European Union nations.

  Some applicants from Hungary come to Canada solely for the purpose of “exploiting” social assistance and health benefits, but not all Roma claims are illegitimate, the report notes.

  The number of Hungarian claims started to skyrocket after June 2009, when Ottawa imposed a visa requirement on the Czech Republic — another country that has been a departure point for Roma refugee claims.

  Immigration Canada spokesman Bill Brown said in an email that immigration officials review a “wide range” of factors when considering imposing travel visa requirements, adding the department is currently “monitoring the situation in Hungary.”

  Csak szeretném megjegyezni,hogy örömmel vagyok cigány.Itt Canadában canadai és Magyar állampolgárként örömmel vagyok cigány,aki 6 nyelvet beszélek.

 19. Béla szerint:

  Éncsak most halom hogy megalakult a Romagárda ez igaz? És lehet csatlakozni hozájuk?mert ha igen akor minden ű roma velem együt joban teszi ha csatlakozik hozájuk hogy a rohat nácik lásák hogy misem a levegbe beszélünk

 20. Denes Demeter szerint:

  Sajnos az itt hozzászólók nem igazán értik a levél lényegét. Szándékosan lett igy fogalmazva. Pedig egyszerű a megoldás. Nem akarjak hogy a már kivándorolt cigányság visszamenjen mert Magyarorszag biztonságos. Ennyi!

 21. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 22. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 23. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 24. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 25. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 26. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 27. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 28. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 29. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 30. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 31. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 32. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 33. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 34. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 35. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 36. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 37. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 38. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 39. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 40. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 41. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 42. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 43. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 44. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 45. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 46. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 47. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 48. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 49. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 50. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 51. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 52. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 53. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 54. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 55. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 56. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 57. Csóka József szerint:

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! :(
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 58. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 59. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 60. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 61. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 62. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 63. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 64. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 65. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 66. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 67. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 68. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 69. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 70. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 71. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 72. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 73. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 74. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 75. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 76. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 77. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 78. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 79. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 80. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 81. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 82. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 83. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 84. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 85. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 86. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 87. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 88. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 89. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 90. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 91. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 92. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 93. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 94. MIklós Tomori szerint:

  Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 95. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 96. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 97. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 98. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 99. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 100. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 101. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 102. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 103. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 104. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 105. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 106. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 107. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 108. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 109. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 110. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 111. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 112. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 113. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 114. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 115. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 116. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 117. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 118. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 119. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 120. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 121. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 122. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 123. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 124. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 125. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 126. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 127. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 128. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 129. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 130. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 131. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 132. Zoltan Pataki szerint:

  igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 133. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 134. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 135. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 136. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 137. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 138. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 139. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 140. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 141. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 142. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 143. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 144. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 145. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 146. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 147. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 148. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 149. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 150. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 151. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 152. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 153. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 154. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 155. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 156. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 157. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 158. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 159. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 160. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 161. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 162. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 163. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 164. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 165. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 166. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 167. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 168. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 169. Horvath Gergely szerint:

  Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 170. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 171. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 172. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 173. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 174. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 175. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 176. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 177. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 178. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 179. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 180. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 181. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 182. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 183. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 184. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 185. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 186. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 187. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 188. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 189. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 190. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 191. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 192. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 193. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 194. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 195. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 196. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 197. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 198. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 199. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 200. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 201. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 202. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 203. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 204. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 205. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 206. Gábor Alavi szerint:

  Újabb civilizált megnyilvánulás…

 207. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 208. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 209. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 210. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 211. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 212. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 213. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 214. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 215. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 216. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 217. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 218. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 219. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 220. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 221. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 222. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 223. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 224. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 225. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 226. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 227. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 228. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 229. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 230. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 231. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 232. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 233. Fiatman Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 234. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 235. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 236. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 237. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 238. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 239. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 240. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 241. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 242. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 243. Peogeot Man szerint:

  Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 244. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 245. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 246. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 247. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 248. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 249. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 250. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 251. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 252. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 253. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 254. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 255. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 256. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 257. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 258. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 259. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 260. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 261. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 262. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 263. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 264. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 265. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 266. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 267. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 268. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 269. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 270. Fiatman Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 271. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 272. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 273. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 274. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 275. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 276. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 277. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 278. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 279. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 280. Peogeot Man szerint:

  Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok