Home | Hírek | Kanadából | A Kanadai Magyar Hírlapnak üzent a HVIM alelnöke: Ne gyertek haza!… Soha!

A Kanadai Magyar Hírlapnak üzent a HVIM alelnöke: Ne gyertek haza!… Soha!

Az atv.hu birtokába jutott levélben a Jobbikkal szövetséges Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke azt írta a Kanadai Magyar Hírlapnak, hogy Magyarországon ők az urak, és ha kell, ő antiszemita, ha kell fasiszta, náci, továbbá gyilkolna is.
A Jobbikkal szövetséges Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom – melynek vezetői Zagyva György Gyula, a Jobbik parlamenti képviselője, valamint Toroczkai Tóth László, a Jobbik Csongrád megyei képviselője – alelnöke, Barcsa-Turner Gábor augusztus 13-án kelt levelében többek között azt írta a Kanadai Magyar Hírlapnak és külföldön élő magyaroknak:

„Ne gyertek haza!… Soha! Igazatok van: itt az újnácik és fasiszták fel fognak titeket akasztani a gusztustalan cikkekért. Itt mi vagyunk az urak, mi tombolunk, gyűlölködünk, rasszistáskodunk és antiszemitaként viselkedünk, utálunk mindenkit, de főleg titeket! Szóljatok legyetek szivesek az itthon maradt elvbarátaitoknak is, hogy élhetetlen lett Magyarország a burjánzó nácizmus miatt, és hívjátok ki magatokhoz Dániel Pétert, Gyurcsányt, és a sok tetvet. Felejtsétek el a nyelvünket, hiszen ezt már csak fasiszták és ‘mélymagyarok’ beszélik! Legyetek kanadaiak, amerikaiak, európaiak, amik csak akartok, de szátokra ne vegyetek semmit, ami a magyarsággal kapcsolatos! És igen: antiszemita vagyok, ha antiszemitáztok az igazság kimondása miatt. Fasiszta vagyok, ha a rendpártiságomat bíráljátok. Náci vagyok, ha elítéltek, amiért nem a hivatalos dogmákat vallom a második világháború kapcsán. – Hungarista vagyok, amikor Magyarország hősies világháborús szereplését szidjátok. Fehérterrort kívánom, mikor Ságvári Endrét éltetitek! – Példaképem Ostenburg-Morawek Gyula és az ő különítménye, mikor a ti cikkeiteket olvasom, én is lennék egy Somogyi-Bacsó firkászpáros gyilkosa! – olvasható az ATV által megszerzett levélben.
Barcsa- Turner tovább fokozza: “Rasszista vagyok, mikor a cigányokat véditek elvtelenül, szemet húnyva az idősök és gyengék terrorizálása felett. (…) A legszélsőségesebben szélsőjobboldali vagyok, egy csepp baloldaliság és a baloldaliság irányába tett tolerancia nélkül! (…) És higyjétek el nekem, nagyon sokan vagyunk itthon, túl sokan.

Barcsa-Turner alelnöksége mellett a Jobbikhoz kötődő Magyar Sziget szervezője volt, ezen kívül műsorvezető a szélsőségesnek számító Szentkorona Rádión.

A „nemzeti oldal” legfontosabb erői a Jobbik, a Magyar Gárda és a Betyársereg vezetői 2009 nyarán stratégiai szövetséget kötöttek. Tavaly augusztusban Toroczkai kijelentette: „A Jobbik, a Hatvannégy Vármegye, a Betyársereg és a Gárda közötti stratégiai szövetség jól működik.”

Az atv.hu megkereste Barcsa-Turnert, aki elismerte, hogy tőle származik a levél.

Szólj Hozzá - Szabad a vélemény!
Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat

 • Botond Kovacs

  ATV 🙂 Na hagyjuk már ezt a magyarellenes, hitvány médiát!

  Ez az üzenet nem fenyegetés volt, hanem inkább idézet. A Kanadában menekült státuszt kérő cigányok ugyanis minden mocskot összehazudoznak annak érdekében, hogy megkapják a menekült státuszt. Na és persze ebben sok zsidó is élen jár, hogy minél jobban bemocskolja a magyarokat.

  Barcsa-Turner egyártelműen arra utalt, hogy milyen vádak érik azt a magyart, aki megmeri mondani az igazat a mai magyar valóságról, többek között a cigánybűnözésről.

  A hivatalos médiák pedig félretájékoztatják az egész világot. Aki nem hiszi, az nézze meg pl., hogy mit írnak a hivatalos médiák a múltheti Ceglédi incidensről, majd nézze meg, hogy mit írnak mondjuk a kuruc.info-n. S miden épeszű ember döntse el saját maga, hogy vajon melyik verzió igaz.

  • hajni

   ja akkor mindenki hazudik on szerint a média a zsidok ,,?csak azt mindenki tudja hogy a kuruc infot a nácik szerkeztik az a hazugság.En azt kivánom önnek hogy ugyan azt a félelmet élje át a családjával mint a romák átéltek a saját otthonaikba ,a Canadai romák meg nem hiába menekultek el otthonrol mert sajnos Magyar ország tele vanilyen emberekkel mit ön

  • hajni

   Barcsa-Turner Gábor! Mi is szerveszkedünk pontosan azért,hogy az ilyen férgeket eltapossuk mint te vagy!Az elmúlt rendszerben,amikor még a rendőrnek hatalma volt,te is be húztad a farkadat,és vinnyogtál mint a kis kutya! Csak nem gondolod ,hogy teret fogtok kapni? Nagyon keményen vissza ütünk,nem is gondolnád hogyan!

  • alex

   akor te mért élsz itt canadába tesó????

 • Botond Kovacs

  Ugy látom, hogy Dr. Göllner András, mint a “Kanadai Demokratikus Magyar Charta” alapítója nem nagyon szereti, ha mások is elmondhatják a véleményüket, mert a kapcsoladó cikkhez nem lehet hozzászólni. Tipikus agymosó cikk. A szervezet nevéből maximum annyi igaz hogy “Kanadai … Charta”. Mindenki gondolja oda a megfelelő szót a … helyére.

  • hajni

   Botond Kovács-nak!Jól látod az igazságot,valóban beszélhetünk cigány bűnözésről!Ha nem lenne beszűkült látó köröd,akkor bizonyára konstatálnád azt,hogy a fehér búnözés is meg sokszorozódott a rendszer váltás óta!Hiányzik a perifériás látás módod!Canadába szép számmal jöttek magyarok,de a cigányok mellett sok fehér is jött.Van egy gazdag réteg ,egy közép osztály,akinek a türelme kezd elfogyni,meg van egy nagyon szegény réteg,akiknek bizony a napi megélhetőség van veszélybe.Nagyon sok cigány,de fehér is a létminimum alján tengődik.Vannak akik haszon szerzés céljából jönnek ki,azokat én is el ítélem! De a túlnyomó részük a rasszizmus elől menekül otthonról! Szerinted nincs rasszizmus,megkülönböztetés,megfélemlítés otthon?Mert aki ilyet állít nincs tisztában az otthoni helyzettel,vagy csak tetteti a hülyét!

   • alex

    de szegény cigányok miért is bünöznek?? csak a fannmaradásukért hogy legyen ennivalojuk minden napra de a magyar bankokat rabolnak meg több milliárdokat sikkasztanak ezz nem igaz????? szerinted???

    • Denes Demeter

     alex, szóval azt mondod, hogy ha valaki szegény, annak joga van lopni? Ez aztán válasz a javából!

   • Denes Demeter

    hajni, nincs rasszizmus, csak tapasztalat van, és az nem ugyan az!

  • Tisztelt Botond Kovacs (akinek a nevéről már lehullt az ékezet!) – A kapcsolódó cikkhez a Kanadai Magyar Hírlap weboldalán hozzá lehet szólni – eddig 180 olvasó már élt is a lehetőséggel.
   Agymosó cikk?… Ki kell hangsúlyoznom: a citált levelet a magyarországi újnáci szervezet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke írta. (A Kanadai Magyar Hírlap csak közvetítette az érdekelteknek.)

 • dorko

  Nos kovacs botond!
  Nem igazan hiszem el azt hogy tudod hogy mirol is beszelsz!
  Olvastam a hazza szolasodat de semmibe nem tukrozi a valaszod azt hogy valamenyit is konyitanal ezzekehez a dolgokhoz!
  szerintem egy megoldas van nem erted ezzeket a dolgokat!Keruld ezzeket a temakat!!

 • hajni

  Barcsa Turner Gábornak!Csak nem gondolod hogy valaki meg ijed tőlled? Cigány származású vagyok,de legalább olyan Magyar mint te!Össze futunk majd hamarosan,és akkor megmutathatod ,hogy milyen nagy ember vagy! A megjegyzéseid nagyon sértik a fülemet!Csak nyugodt legyél,majd én megtanítalak az illemre! Az ilyen férgeket el szoktam taposni!Ezt akár bóknak is veheted,de hidd el,ha találkozunk,utána másként látod majd a dolgokat,azt garantálom!

  • Denes Demeter

   hajni, de bátor vagy!(igy a gép elött) LOL

 • hajni

  Sajnos nincs erős kezű kormányunk,a rendőrség nevetséges de mi vissza ütünk légy nyugodt Barcsa Turján Gábor! Az erő velünk van!

  • Béla

   Hajninak gratulálok lelkesen és tiszta szivbl otvagy a magyar cigányok melet csak igy továb a joisten agy on neked ert egéséget ahoz hogy amiket elmontál ugy legyen királyvagy

 • erzsébet

  könyörgöm ,nem azzal van baj ,hogy ki milyen nemzetiségű,és milyen nyelven beszél ,embernek kell lenni ez a lényeg,ők nem akarnak emberek lenni ,a politika ,meg olyan amilyen ,sehol se jó ,de azért nem kell az egész magyarságot egy kalap alá venni.

  • Camill

   Olvasom ezeket a commenteket, és az elkeseredés lesz úrrá rajtam. RASSZIZMUS!!!!!! Ezerrel bizonyítja a “tisztességes Magyar ember” hogy milyen világképpel rendelkeznek a Magyarságukat bőszen bizonyítani kívánók társasága! Ha a magyarságot nem kell egy kalap alá venni, akkor kérdezem én, hogy a cigányságot miért van joga bárkinek is egy kalap alá venni? Miért? Miből gondolja azt bárki is, hogy ha megszületik valaki valahol, akkor nagyon boldog lesz ha egy idegen országban idegen nyelven kell a biztonságos nyugodt, életet élnie? A mai magyar társadalom sajnos szemernyit sem tanult múltjából. Sokkal közelebb érzi magához az apartheid korát eszméit, mint bármi mást. Persze mindig a fejétől bűzlik a hal! Az unatkozó fiatalok pedig ahelyett, hogy az iskolapadot koptatnák, inkább a masírozós bakancsuk talpát járják le! Szerintem még Koppány vezér is elsírná magát Vóna, Barcsa Turján és a többi hozzáhasonló ÉLŐSKÖDŐTŐL! Szégyen!

 • erika

  mit gondolsz ez az ország csak a tiéd Barcsa Turján??????????? amikor honfoglaltál mi ott voltunk ne felejtsd elmi tudtuk honnan jövünk de te még a mai napig nem tudod honnan jöttél azértvagytok ilyen sokan mert féltek tölünk száj karatés de ne félj majd mi meg tanitunk kesztyübe dudálni nem félünk töletek.alig várjuka háborut bosszut állunkmi is.cigánybünözés??hány cigányt öltetek meg? hány gyereket? mimég nem felejtettük el és nem is bocsátunk meg soha. képzeld elégedettek vagyunka miniszterelnökünkkel és a rendörségünkkel.ti talán nem bünöztök?

 • cigány

  ez nem semmi!!elég felháboritó hogy a magyar emberek igy vélekednek otthon!Mindenkinek szive joga ahhoz hogy hol éljen!!Ez a fenyegetés meg egyenesen nevetséges :)!!Pont egy ilyen jobbik bérence fenyegeti a cigányokat,uszit gyülöletet kelt!Nem is igazán értem hogy miert nem kérik számon???

  • alex

   ha cigány csinállná már akor számonkérnék látod mi lett a roma gárdával ött le tartoztaták de a parlamentben meg ott vannak a rassizták öket is le kénne tartoztatni az egészett

 • cigány

  Kanada kiadta a vörös riasztás Magyarországra!Nem engedik haza a magyar nemzetiségű cigányokat!Tegnap 14 embert vettek le a gépről ez a fenyegető levél kapcsán!!Legalább megkapják a land emigrent státuszt az ottani magyar cigányok!

 • honan tudjuk hogy tenyleg voros riasztas van nekunk nem szolt senki ha igy lene nagyon orulnek neki!

  • cigany

   fent van a hirportalon hogy csak sajat felelosegre lehet haza menni..

 • gabi

  Szia cigany,

  megmondanad, hogy milyen hirportalon van fent “hogy csak sajat felelossegre lehet hazamenni?”
  Elore is koszonom segitseged

 • azt mondjak ez nem igaz ugyan ugy akik el letek utasitva kapjak az idopontot a repteren.

 • eletek utasitva de majd most meglesz baszva a szatok naci faszom

 • kocsig magyar faszomal man kivagyok hajatok man meg ti az egeszen

 • holl vagy nacci faszom hat irjal vissza kocsog faszom

 • Kanadai

  Hirek-informacio webnode.hu itt megtalalja aki akarja hogy csak sajat felelosegre mehet haza!!

 • Bosi

  A cigány is ember,ne bántsátok érte,-neki is van szive,-neki is van lelke,öt is anya szülte.
  A Kanadai kormány hivatalos oldalain sajnos még nincs meg a nem biztonságos országokról szoló lista.De folyamatban van az elkészitése.http://www.cbc.ca/news/canada/story/2012/08/18/canada-roma-detain.html

  ” Safe country list under review

  Though Ottawa has yet to decide which countries will be on the so-called “safe country” list, it’s expected to include European Union nations.

  Some applicants from Hungary come to Canada solely for the purpose of “exploiting” social assistance and health benefits, but not all Roma claims are illegitimate, the report notes.

  The number of Hungarian claims started to skyrocket after June 2009, when Ottawa imposed a visa requirement on the Czech Republic — another country that has been a departure point for Roma refugee claims.

  Immigration Canada spokesman Bill Brown said in an email that immigration officials review a “wide range” of factors when considering imposing travel visa requirements, adding the department is currently “monitoring the situation in Hungary.”

  Csak szeretném megjegyezni,hogy örömmel vagyok cigány.Itt Canadában canadai és Magyar állampolgárként örömmel vagyok cigány,aki 6 nyelvet beszélek.

 • Béla

  Éncsak most halom hogy megalakult a Romagárda ez igaz? És lehet csatlakozni hozájuk?mert ha igen akor minden ű roma velem együt joban teszi ha csatlakozik hozájuk hogy a rohat nácik lásák hogy misem a levegbe beszélünk

 • Denes Demeter

  Sajnos az itt hozzászólók nem igazán értik a levél lényegét. Szándékosan lett igy fogalmazva. Pedig egyszerű a megoldás. Nem akarjak hogy a már kivándorolt cigányság visszamenjen mert Magyarorszag biztonságos. Ennyi!


VIDEÓS CIKKEK