Home | Hírek | Kanadából | A Kanadai Magyar Hírlapnak üzent a HVIM alelnöke: Ne gyertek haza!… Soha!

A Kanadai Magyar Hírlapnak üzent a HVIM alelnöke: Ne gyertek haza!… Soha!

Az atv.hu birtokába jutott levélben a Jobbikkal szövetséges Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke azt írta a Kanadai Magyar Hírlapnak, hogy Magyarországon ők az urak, és ha kell, ő antiszemita, ha kell fasiszta, náci, továbbá gyilkolna is.
A Jobbikkal szövetséges Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom – melynek vezetői Zagyva György Gyula, a Jobbik parlamenti képviselője, valamint Toroczkai Tóth László, a Jobbik Csongrád megyei képviselője – alelnöke, Barcsa-Turner Gábor augusztus 13-án kelt levelében többek között azt írta a Kanadai Magyar Hírlapnak és külföldön élő magyaroknak:

„Ne gyertek haza!… Soha! Igazatok van: itt az újnácik és fasiszták fel fognak titeket akasztani a gusztustalan cikkekért. Itt mi vagyunk az urak, mi tombolunk, gyűlölködünk, rasszistáskodunk és antiszemitaként viselkedünk, utálunk mindenkit, de főleg titeket! Szóljatok legyetek szivesek az itthon maradt elvbarátaitoknak is, hogy élhetetlen lett Magyarország a burjánzó nácizmus miatt, és hívjátok ki magatokhoz Dániel Pétert, Gyurcsányt, és a sok tetvet. Felejtsétek el a nyelvünket, hiszen ezt már csak fasiszták és ‘mélymagyarok’ beszélik! Legyetek kanadaiak, amerikaiak, európaiak, amik csak akartok, de szátokra ne vegyetek semmit, ami a magyarsággal kapcsolatos! És igen: antiszemita vagyok, ha antiszemitáztok az igazság kimondása miatt. Fasiszta vagyok, ha a rendpártiságomat bíráljátok. Náci vagyok, ha elítéltek, amiért nem a hivatalos dogmákat vallom a második világháború kapcsán. – Hungarista vagyok, amikor Magyarország hősies világháborús szereplését szidjátok. Fehérterrort kívánom, mikor Ságvári Endrét éltetitek! – Példaképem Ostenburg-Morawek Gyula és az ő különítménye, mikor a ti cikkeiteket olvasom, én is lennék egy Somogyi-Bacsó firkászpáros gyilkosa! – olvasható az ATV által megszerzett levélben.
Barcsa- Turner tovább fokozza: “Rasszista vagyok, mikor a cigányokat véditek elvtelenül, szemet húnyva az idősök és gyengék terrorizálása felett. (…) A legszélsőségesebben szélsőjobboldali vagyok, egy csepp baloldaliság és a baloldaliság irányába tett tolerancia nélkül! (…) És higyjétek el nekem, nagyon sokan vagyunk itthon, túl sokan.

Barcsa-Turner alelnöksége mellett a Jobbikhoz kötődő Magyar Sziget szervezője volt, ezen kívül műsorvezető a szélsőségesnek számító Szentkorona Rádión.

A „nemzeti oldal” legfontosabb erői a Jobbik, a Magyar Gárda és a Betyársereg vezetői 2009 nyarán stratégiai szövetséget kötöttek. Tavaly augusztusban Toroczkai kijelentette: „A Jobbik, a Hatvannégy Vármegye, a Betyársereg és a Gárda közötti stratégiai szövetség jól működik.”

Az atv.hu megkereste Barcsa-Turnert, aki elismerte, hogy tőle származik a levél.

Szólj Hozzá - Szabad a vélemény!
Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat

293 hozzászólás

 1. Botond Kovacs

  ATV 🙂 Na hagyjuk már ezt a magyarellenes, hitvány médiát!

  Ez az üzenet nem fenyegetés volt, hanem inkább idézet. A Kanadában menekült státuszt kérő cigányok ugyanis minden mocskot összehazudoznak annak érdekében, hogy megkapják a menekült státuszt. Na és persze ebben sok zsidó is élen jár, hogy minél jobban bemocskolja a magyarokat.

  Barcsa-Turner egyártelműen arra utalt, hogy milyen vádak érik azt a magyart, aki megmeri mondani az igazat a mai magyar valóságról, többek között a cigánybűnözésről.

  A hivatalos médiák pedig félretájékoztatják az egész világot. Aki nem hiszi, az nézze meg pl., hogy mit írnak a hivatalos médiák a múltheti Ceglédi incidensről, majd nézze meg, hogy mit írnak mondjuk a kuruc.info-n. S miden épeszű ember döntse el saját maga, hogy vajon melyik verzió igaz.

  • ja akkor mindenki hazudik on szerint a média a zsidok ,,?csak azt mindenki tudja hogy a kuruc infot a nácik szerkeztik az a hazugság.En azt kivánom önnek hogy ugyan azt a félelmet élje át a családjával mint a romák átéltek a saját otthonaikba ,a Canadai romák meg nem hiába menekultek el otthonrol mert sajnos Magyar ország tele vanilyen emberekkel mit ön

  • Barcsa-Turner Gábor! Mi is szerveszkedünk pontosan azért,hogy az ilyen férgeket eltapossuk mint te vagy!Az elmúlt rendszerben,amikor még a rendőrnek hatalma volt,te is be húztad a farkadat,és vinnyogtál mint a kis kutya! Csak nem gondolod ,hogy teret fogtok kapni? Nagyon keményen vissza ütünk,nem is gondolnád hogyan!

  • akor te mért élsz itt canadába tesó????

 2. Botond Kovacs

  Ugy látom, hogy Dr. Göllner András, mint a “Kanadai Demokratikus Magyar Charta” alapítója nem nagyon szereti, ha mások is elmondhatják a véleményüket, mert a kapcsoladó cikkhez nem lehet hozzászólni. Tipikus agymosó cikk. A szervezet nevéből maximum annyi igaz hogy “Kanadai … Charta”. Mindenki gondolja oda a megfelelő szót a … helyére.

  • Botond Kovács-nak!Jól látod az igazságot,valóban beszélhetünk cigány bűnözésről!Ha nem lenne beszűkült látó köröd,akkor bizonyára konstatálnád azt,hogy a fehér búnözés is meg sokszorozódott a rendszer váltás óta!Hiányzik a perifériás látás módod!Canadába szép számmal jöttek magyarok,de a cigányok mellett sok fehér is jött.Van egy gazdag réteg ,egy közép osztály,akinek a türelme kezd elfogyni,meg van egy nagyon szegény réteg,akiknek bizony a napi megélhetőség van veszélybe.Nagyon sok cigány,de fehér is a létminimum alján tengődik.Vannak akik haszon szerzés céljából jönnek ki,azokat én is el ítélem! De a túlnyomó részük a rasszizmus elől menekül otthonról! Szerinted nincs rasszizmus,megkülönböztetés,megfélemlítés otthon?Mert aki ilyet állít nincs tisztában az otthoni helyzettel,vagy csak tetteti a hülyét!

   • de szegény cigányok miért is bünöznek?? csak a fannmaradásukért hogy legyen ennivalojuk minden napra de a magyar bankokat rabolnak meg több milliárdokat sikkasztanak ezz nem igaz????? szerinted???

    • Denes Demeter

     alex, szóval azt mondod, hogy ha valaki szegény, annak joga van lopni? Ez aztán válasz a javából!

   • Denes Demeter

    hajni, nincs rasszizmus, csak tapasztalat van, és az nem ugyan az!

  • Tisztelt Botond Kovacs (akinek a nevéről már lehullt az ékezet!) – A kapcsolódó cikkhez a Kanadai Magyar Hírlap weboldalán hozzá lehet szólni – eddig 180 olvasó már élt is a lehetőséggel.
   Agymosó cikk?… Ki kell hangsúlyoznom: a citált levelet a magyarországi újnáci szervezet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke írta. (A Kanadai Magyar Hírlap csak közvetítette az érdekelteknek.)

 3. Nos kovacs botond!
  Nem igazan hiszem el azt hogy tudod hogy mirol is beszelsz!
  Olvastam a hazza szolasodat de semmibe nem tukrozi a valaszod azt hogy valamenyit is konyitanal ezzekehez a dolgokhoz!
  szerintem egy megoldas van nem erted ezzeket a dolgokat!Keruld ezzeket a temakat!!

 4. Barcsa Turner Gábornak!Csak nem gondolod hogy valaki meg ijed tőlled? Cigány származású vagyok,de legalább olyan Magyar mint te!Össze futunk majd hamarosan,és akkor megmutathatod ,hogy milyen nagy ember vagy! A megjegyzéseid nagyon sértik a fülemet!Csak nyugodt legyél,majd én megtanítalak az illemre! Az ilyen férgeket el szoktam taposni!Ezt akár bóknak is veheted,de hidd el,ha találkozunk,utána másként látod majd a dolgokat,azt garantálom!

 5. Sajnos nincs erős kezű kormányunk,a rendőrség nevetséges de mi vissza ütünk légy nyugodt Barcsa Turján Gábor! Az erő velünk van!

  • Hajninak gratulálok lelkesen és tiszta szivbl otvagy a magyar cigányok melet csak igy továb a joisten agy on neked ert egéséget ahoz hogy amiket elmontál ugy legyen királyvagy

 6. könyörgöm ,nem azzal van baj ,hogy ki milyen nemzetiségű,és milyen nyelven beszél ,embernek kell lenni ez a lényeg,ők nem akarnak emberek lenni ,a politika ,meg olyan amilyen ,sehol se jó ,de azért nem kell az egész magyarságot egy kalap alá venni.

  • Olvasom ezeket a commenteket, és az elkeseredés lesz úrrá rajtam. RASSZIZMUS!!!!!! Ezerrel bizonyítja a “tisztességes Magyar ember” hogy milyen világképpel rendelkeznek a Magyarságukat bőszen bizonyítani kívánók társasága! Ha a magyarságot nem kell egy kalap alá venni, akkor kérdezem én, hogy a cigányságot miért van joga bárkinek is egy kalap alá venni? Miért? Miből gondolja azt bárki is, hogy ha megszületik valaki valahol, akkor nagyon boldog lesz ha egy idegen országban idegen nyelven kell a biztonságos nyugodt, életet élnie? A mai magyar társadalom sajnos szemernyit sem tanult múltjából. Sokkal közelebb érzi magához az apartheid korát eszméit, mint bármi mást. Persze mindig a fejétől bűzlik a hal! Az unatkozó fiatalok pedig ahelyett, hogy az iskolapadot koptatnák, inkább a masírozós bakancsuk talpát járják le! Szerintem még Koppány vezér is elsírná magát Vóna, Barcsa Turján és a többi hozzáhasonló ÉLŐSKÖDŐTŐL! Szégyen!

 7. mit gondolsz ez az ország csak a tiéd Barcsa Turján??????????? amikor honfoglaltál mi ott voltunk ne felejtsd elmi tudtuk honnan jövünk de te még a mai napig nem tudod honnan jöttél azértvagytok ilyen sokan mert féltek tölünk száj karatés de ne félj majd mi meg tanitunk kesztyübe dudálni nem félünk töletek.alig várjuka háborut bosszut állunkmi is.cigánybünözés??hány cigányt öltetek meg? hány gyereket? mimég nem felejtettük el és nem is bocsátunk meg soha. képzeld elégedettek vagyunka miniszterelnökünkkel és a rendörségünkkel.ti talán nem bünöztök?

 8. ez nem semmi!!elég felháboritó hogy a magyar emberek igy vélekednek otthon!Mindenkinek szive joga ahhoz hogy hol éljen!!Ez a fenyegetés meg egyenesen nevetséges :)!!Pont egy ilyen jobbik bérence fenyegeti a cigányokat,uszit gyülöletet kelt!Nem is igazán értem hogy miert nem kérik számon???

  • ha cigány csinállná már akor számonkérnék látod mi lett a roma gárdával ött le tartoztaták de a parlamentben meg ott vannak a rassizták öket is le kénne tartoztatni az egészett

 9. Kanada kiadta a vörös riasztás Magyarországra!Nem engedik haza a magyar nemzetiségű cigányokat!Tegnap 14 embert vettek le a gépről ez a fenyegető levél kapcsán!!Legalább megkapják a land emigrent státuszt az ottani magyar cigányok!

 10. honan tudjuk hogy tenyleg voros riasztas van nekunk nem szolt senki ha igy lene nagyon orulnek neki!

 11. Szia cigany,

  megmondanad, hogy milyen hirportalon van fent “hogy csak sajat felelossegre lehet hazamenni?”
  Elore is koszonom segitseged

 12. azt mondjak ez nem igaz ugyan ugy akik el letek utasitva kapjak az idopontot a repteren.

 13. eletek utasitva de majd most meglesz baszva a szatok naci faszom

 14. kocsig magyar faszomal man kivagyok hajatok man meg ti az egeszen

 15. holl vagy nacci faszom hat irjal vissza kocsog faszom

 16. Hirek-informacio webnode.hu itt megtalalja aki akarja hogy csak sajat felelosegre mehet haza!!

 17. A cigány is ember,ne bántsátok érte,-neki is van szive,-neki is van lelke,öt is anya szülte.
  A Kanadai kormány hivatalos oldalain sajnos még nincs meg a nem biztonságos országokról szoló lista.De folyamatban van az elkészitése.http://www.cbc.ca/news/canada/story/2012/08/18/canada-roma-detain.html

  ” Safe country list under review

  Though Ottawa has yet to decide which countries will be on the so-called “safe country” list, it’s expected to include European Union nations.

  Some applicants from Hungary come to Canada solely for the purpose of “exploiting” social assistance and health benefits, but not all Roma claims are illegitimate, the report notes.

  The number of Hungarian claims started to skyrocket after June 2009, when Ottawa imposed a visa requirement on the Czech Republic — another country that has been a departure point for Roma refugee claims.

  Immigration Canada spokesman Bill Brown said in an email that immigration officials review a “wide range” of factors when considering imposing travel visa requirements, adding the department is currently “monitoring the situation in Hungary.”

  Csak szeretném megjegyezni,hogy örömmel vagyok cigány.Itt Canadában canadai és Magyar állampolgárként örömmel vagyok cigány,aki 6 nyelvet beszélek.

 18. Éncsak most halom hogy megalakult a Romagárda ez igaz? És lehet csatlakozni hozájuk?mert ha igen akor minden ű roma velem együt joban teszi ha csatlakozik hozájuk hogy a rohat nácik lásák hogy misem a levegbe beszélünk

 19. Denes Demeter

  Sajnos az itt hozzászólók nem igazán értik a levél lényegét. Szándékosan lett igy fogalmazva. Pedig egyszerű a megoldás. Nem akarjak hogy a már kivándorolt cigányság visszamenjen mert Magyarorszag biztonságos. Ennyi!

 20. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 21. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 22. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 23. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 24. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 25. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 26. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 27. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 28. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 29. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 30. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 31. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 32. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 33. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 34. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 35. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 36. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 37. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 38. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 39. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 40. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 41. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 42. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 43. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 44. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 45. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 46. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 47. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 48. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 49. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 50. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 51. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 52. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 53. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 54. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 55. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 56. Csóka József

  Szerintem se jöjjön vissza senki, aki egyszer már cserben hagyta (finoman fogalmazva) hazánkat …! 🙁
  NEM nekünk kell elhagyni hazánkat, hanem a kártékony vezetőinket kell száműznünk Szibériába! 😀

 57. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 58. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 59. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 60. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 61. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 62. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 63. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 64. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 65. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 66. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 67. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 68. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 69. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 70. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 71. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 72. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 73. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 74. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 75. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 76. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 77. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 78. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 79. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 80. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 81. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 82. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 83. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 84. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 85. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 86. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 87. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 88. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 89. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 90. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 91. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 92. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 93. Van még olyan hülye aki ezt megeszi.

 94. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 95. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 96. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 97. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 98. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 99. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 100. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 101. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 102. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 103. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 104. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 105. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 106. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 107. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 108. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 109. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 110. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 111. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 112. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 113. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 114. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 115. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 116. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 117. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 118. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 119. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 120. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 121. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 122. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 123. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 124. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 125. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 126. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 127. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 128. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 129. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 130. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 131. igy igaz,a baj csak az, hogy a kiarusitasa Hazanknak nem uj, regota folyik mar

 132. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 133. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 134. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 135. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 136. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 137. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 138. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 139. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 140. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 141. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 142. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 143. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 144. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 145. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 146. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 147. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 148. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 149. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 150. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 151. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 152. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 153. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 154. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 155. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 156. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 157. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 158. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 159. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 160. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 161. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 162. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 163. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 164. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 165. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 166. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 167. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 168. Szerintem Barcsa-Tuner páros nem lesz sehol 2014ben…:)És ki az a Torockay?És az a Zagyva, akine az agya is zagyva:)

 169. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 170. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 171. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 172. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 173. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 174. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 175. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 176. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 177. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 178. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 179. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 180. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 181. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 182. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 183. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 184. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 185. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 186. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 187. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 188. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 189. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 190. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 191. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 192. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 193. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 194. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 195. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 196. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 197. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 198. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 199. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 200. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 201. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 202. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 203. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 204. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 205. Újabb civilizált megnyilvánulás…

 206. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 207. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 208. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 209. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 210. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 211. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 212. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 213. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 214. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 215. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 216. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 217. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 218. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 219. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 220. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 221. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 222. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 223. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 224. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 225. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 226. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 227. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 228. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 229. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 230. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 231. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 232. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 233. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 234. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 235. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 236. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 237. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 238. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 239. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 240. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 241. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 242. Canada egy reklamorszag,,torontoban nincs sok munkalehetoseg,,,2012 felmeres,,szerencsetlen orszag

 243. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 244. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 245. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 246. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 247. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 248. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 249. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 250. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 251. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 252. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 253. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 254. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 255. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 256. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 257. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 258. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 259. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 260. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 261. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 262. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 263. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 264. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 265. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 266. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 267. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 268. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 269. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 270. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 271. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 272. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 273. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 274. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 275. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 276. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 277. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 278. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

 279. Sok a munkanelkuli,,,és a legfontossabb,,a canadai magyarok köcsögok

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*


VIDEÓS CIKKEK