Home | Bevándorlás | Vége a bevándorlási üzletnek Kanadában

Vége a bevándorlási üzletnek Kanadában

Több olyan esettel találkoztak a kanadai bevándorlási hivatal, a határőrség és a Bevándorlási és Menekültügyi Tanács munkatársai az utóbbi években, amikor a bevándorlók jogi képviselői szakmailag és etikailag is megkérdőjelezhető módon jártak el – válaszolta a Magyar Nemzet megkeresésére a Kanadai Állampolgársági és Bevándorlási Hivatal (CIC).

Április óta szorosabban működnek együtt a bevándorlással foglalkozó szervek és a hatóságok, ami lehetővé teszi a gyanús esetek gyors kivizsgálását. Ilyen például, amikor a magát jogi szakembernek feltüntető személy téves információt ad a menedékkérőnek az ország bevándorlási rendszeréről, vagy ha ügyfelei helyzetéről, körülményeiről valótlan adatokat továbbít a hivatalos szerveknek.

A Magyar Nemzet munkatársa azután fordult a CIC-hez, hogy július 6-án kitoloncolták Kanadából a 18 éves zongoristát, Bácsi Tamást és családját. A 2008-ban külföldre távozó család feje, Bácsi István korábban arról számolt be a Magyar Nemzetnek és a helyi sajtónak, előbb munkáltatója hitegette őket azzal, el tudja intézni, hogy a teljes család megkapja a letelepedéshez szükséges engedélyeket. Amikor kiderült, hogy erre nincsen módja, Bácsi István elmondása szerint egy ügyvéd javaslatára döntöttek úgy, hogy cigányságukra hivatkozva igénylik a menekültstátust.

A kitoloncolás előtt Bácsi István azt is elmondta, hogy Magyarországról nem azért távoztak, mert üldözték őket, hanem azért, mert úgy érezték, itthon beszűkültek fia zenei karrierjének lehetőségei.

További részletek a Magyar Nemzet hétfői számában.

Torontóban egy emberkereskedő hálózat újabb tagjait vették őrizetbe a közelmúltban,  akik hamiltoni családi vállalkozásuknál illegálisan bevándorolt  magyarországi romákat foglalkoztattak. A rabszolgatartó bűnbanda egyik vezetője hónapokkal azelőtt   távozott Kanadába, hogy társtettesként folytatólagosan elkövetett   zsarolás és csalás miatt elmarasztalták Veszprémben. Karádi Ferenc az   azóta Kanadából kitoloncolt élettársával és testvérével éveken át  tartott rettegésben pápai vállalkozókat – írta májusban a Magyar Nemzet. A férfit Kanadában februárban 6 év szabadságvesztéssel sújtották.
Az áldozatok felhajtóját május elején ítélték el. Mint arról korábban beszámoltunk,    a banda egy bérgyilkost is felfogadott, hogy megölesse  Kanadába    csábított áldozatait, valamint két rendőrt és az ügyben eljáró  ügyészt.
Hazánk készen áll a visszatelepülésre
Magyarország készül a Kanadába korábban kivándorolt romák tömeges  visszatelepülésére,  miután az észak-amerikai állam parlamentje elfogadta  a menekültügyi  rendszert átalakító törvényt – nyilatkozta júniusban az   Észak-Magyarországnak Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások   Minisztériumának vezetője. Kanadában már idén késő ősszel vagy a tél  elején érvénybe léphet a szigorított menekültügyi rendszer.
Mint arról az MNO beszámolt, hazug vádakkal teli dokumentumot adott be a kanadai parlament bevándorlásügyi bizottságnak a közép-európai   cigányok befogadására specializálódott torontói Roma Community Center   vezetője, Gina Csányi-Robah. A hazánkkal szembeni vádakat az Országos   Roma Önkormányzat és az Emberi Erőforrások Minisztériuma is visszautasította. írja az MNO.hu

Ajánlat

Szólj Hozzá - Szabad a vélemény!
Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat

3 hozzászólás

 1. vannak akik ez miatt vandoroltak ki kanadaba azert hogy az ilyen szituaciot elkeruljek nezd a videot
  https://www.youtube.com/watch?v=9IafHpklpuo&feature=player_embedded

  https://www.youtube.com/watch?v=bYBtnrqVbnU&feature=player_embedded
  hat nem ertem ennek mi az uzleti resze?? lehet a felelem ??szornyu lesz ha a csaladommal vissza kell menjek abba az orszagba (magyarorszagra)

 2. Botond Kovacs

  Na erről beszélek, amikor zsidó barátunk megpróbálja magyarellenese és uszítóan tálalni az ügyet. Szokták mondani “Minden úgy kezdődött, hogy visszaütött.”

  Akit érdekel a teljes igazság, az olvassa el az előzményeket az alábbi linkeken:

  http://kuruc.info/r/35/99211/
  http://kuruc.info/r/2/99271/
  http://kuruc.info/r/26/40502/

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*


VIDEÓS CIKKEK