Home | A világból | Egy kanadai nőért rajongott Osama Bin Laden (+kép)

Egy kanadai nőért rajongott Osama Bin Laden (+kép)

closeEz a cikk 2 years 8 months 22 days frissült utoljára, így az írásban szereplő adatok, információk mára már nem biztos, hogy aktuálisak. (Ez egy automata üzenet a két évnél régebbi írásoknál)

Az indiai-tibeti származású kanadai pornószínésznő, Sunny Leone legnagyobb rajongója volt Oszama bin Laden. A terrorvezérnek gyűjteménye volt a bögyös fekete démon filmográfiájából. Állítólag megölésekor is ezt készült nézni.

A Borsonline cikke szerint az már korábban napvilágot látott, hogy a tavaly májusi, pakisztáni rajtaütésben kivégzett terrorista, Oszama bin Laden házában jelentős mennyiségű pornófilmet találtak.

Akkor azonban nem lehetett tudni, hogy a videokazetták az al-Kaida vezéréhez tartoztak-e, vagy csak az emberei ütötték el ilyen szórakozással az időt. Nos az ismert indiai filmrendező, Ram Gopal Varma szerint maga Laden volt pornórajongó, kedvence pedig a kanadai pornószínésznő, Sunny Leone volt.

– Az egyik pakisztáni ismerősöm mesélte, hogy Oszamának igazi pornófétise volt, rengeteg filmet felhalmozott. Sunny volt a kedvence, mikor megölték, akkor is ez a színésznő egyik filmje volt a videólejátszójában – írta a Twitteren Varma.

 

  • http://www.kszl.hu kszl

    A zsidó hadsereg sokkal több embert kivégzett, mint Oszama bin Laden. Nos akkor ki a terrorista?