Home | Hírek | Montreálban leltek rá a feldarabolt férfi fejére

Montreálban leltek rá a feldarabolt férfi fejére

Alig pár héttel a kanadai kannibál gyilkos letartóztatása után egy emberi fejet találtak a hatóságok egy montreali parkban.

Kérdéses, hogy a fej azé az ázsiai tanulóé-e, akit feltételezhetően a 29 éves meleg pornósztár Luka Magnotta fejezett le.

Brutális videó

Magnottát szeretőjének, Jun Linnek a brutális meggyilkolásával, feldarabolásával, és azzal gyanúsítják, hogy a levágott testrészeket pártoknak és iskoláknak küldte el. Lin testrészei közül már csak a feje hiányzott.

A rendőrség vasárnap délután kutatta át az Angrignon parkot, miután egy fülest kaptak – mondta el Anie Lemieux a montreali rendőrség szóvivője. Hozzátette: a következő pár napban várják a teszt eredményeit, amely bizonyíthatja, hogy a fej a gyanúsított által feldarabolt test része.

Magnotta közzétett az interneten egy felvételt, amelyen az látszik, hogy közösül a megcsonkított holttesttel. A rendőrség megkapta a vágatlan verziót. Ezen a férfi a test egyes részeit el is fogyasztja.

Postázta a testrészeket

Az ügy akkor vált ismertté, amikor egy levágott lábat tartalmazó csomagot találtak Kanada legnagyobb konzervatív pártjának központjában május 29-én. Ugyanezen a napon egy postahivatalban egy kezet találtak a Liberális Pártnak címezve.

Lin törzsét egy bőröndben találták meg a Magnotta lakása mögötti szemétlerakóban. Nem sokkal később egy levágott kart és egy lábat küldtek két vancouveri iskolának. A „csomagokhoz” üzenet is tartozott, ezt a rendőrség nem hozta nyilvánosságra.

Magnotta még a botrány kirobbanása előtt – májusban – Párizsba repült, majd pár nap múlva Berlinbe folytatta útját. Ott a helyi hatóságok egy internetkávézóban találták meg, amint épp magáról olvasott cikkeket.

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat


VIDEÓS CIKKEK


Kanada Világa hírportál