Home | Bevándorlás | Alberta tárt karokkal várja a szakképzett dolgozókat – Magyarországról is
people-working-in-various-occupations

Alberta tárt karokkal várja a szakképzett dolgozókat – Magyarországról is

closeEz a cikk 2 years 9 months 30 days frissült utoljára, így az írásban szereplő adatok, információk mára már nem biztos, hogy aktuálisak. (Ez egy automata üzenet a két évnél régebbi írásoknál)
FIGYELEM! EZ A CIKK 2013. november 14.-én frissült utoljára. A benne szereplő információk aktualitását veaszítették.

“A kanadai Alberta szakképzett munkaerő hiánnyal küzd, amit külföldről is igyekszik pótolni. Most Magyarországról is várják a jelentkezőket…  ”

– Ennek a cikknek a tartalmát töröltük –

Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat
 • http://kanadaimunka.blogspot.ca/ Katalin Szabo

  Azóta bővült a lista. Autószerelők, és nehézgépszerelők is kellenek. Minden érdeklődőt szeretnék megkérni, hogy olvassa el a blogon hogy hogyan kell kinéznie az önéletrajznak, mert az a belépő, a kulcs ahhoz, hogy munkát kapjatok. Én csak összegyűjtöm, tanácsokat adok, de nem engem kell elbűvölni, azaz úgy írjátok, hogy egy idegen országban, a magyarországi cégekről, gyakorlatról mit sem tudó cégvezető fogja elolvasni.

  • TÜSKE CSAB

   10 ÉVIG DOLGOZTAM A LUFTHANSA LÉGITÁRSASÁGNAK MOST MUNKANÉLKÜLI VAGYOK!VAN ESÉLYEM KANADÁBAN DOLGOZNI?
   HEAVY MAINTENANCE(AVIONICS TECHNICIAN A320/B737/B757/B767)TÍPUSOKON

   • http://kanadaimunka.blogspot.ca/ Katalin Szabo

    Megkaptam az e-mailt is, de előbb kellene nekem egy olyan resume, amit a blogban is leírtam. Csatolt file-ként, részletesen. Itt is van reptér, nem tartom kizártnak, de RESUME-t KÉREK!!!!!

    • Szilva László

     Üdv!

     MI kérnénk egy resumét, csak hogy tudjuk hogy pontosan mi is az :)
     pl: ha valahol letölthető lenne egy pár példa dokumentum az sokat segtítene. Üdv: Laci

 • http://Albertavárjadolgozókat,Magyarországrólis! szabados gábor

  Szerintem ez kacsa hirdetés!Canadai vagyok,de képtelen lennék igy jelentkezni munkára! Ez csak kábitás,és rossz vicc,mert többen szeretnének dolgozni!Ha,igaz,komoly cimet ,és kérdéseknek e_mailt kérek! Gabor!

 • http://www.kanadavilaga.com Kanada Világa

  Kedves Gábor! A cikk végén ott egy link. Arra klikkelj és egyből eljutsz Katalin weboldalára… Ott találod a továbi infót, meg az e-mail címet, ha komoly kérdésed lenne! Üdvözlettel: KV

 • http://noname Makra Istvan

  sziasztok Makra Istvan vagyok szobafestő szakmunkat keresek kanadaba,van tapasztalatom,kilenc évet dolgoztam amerikaban független vagyok és főleg magyar vallalkozoknak meloznék alkalmazott ként független vagyok,fent vagyok a facebookon elérhető vagyok a mrmakraistvan@gmail.com on ill a 06302818888 as szamon,köszönettel makra Istvan

  • Éberfy Zoltán

   Szia István én is festő vagyok már vagy 15 éve és nagyon szeretnék kijutni kanadába dolgozni angol nyelvtudással. 5évet voltam az USA-ban, ha gondolod próbáljuk meg együtt hátha könyebben megy Éberfy Zoltán eberfy@gmail.com