Home | Hírek | Del Piero: Kanada! Vagy mégsem?

Del Piero: Kanada! Vagy mégsem?

closeEz a cikk 2 years 11 months 19 days frissült utoljára, így az írásban szereplő adatok, információk mára már nem biztos, hogy aktuálisak. (Ez egy automata üzenet a két évnél régebbi írásoknál)
A La Gazzetta Dello Sport értesülése szerint az MLS-ben szereplő Montreal Impact előrehaladott tárgyalásokat folytat Alessandro Del Pieróval, a Juve 37 éves, világbajnok futballsztárjával.

Del Piero szerződése lejár, hónapok óta nyílt titok, hogy átigazolás előtt áll. Új állomáshelyéről a napokban dönthet majd. “A vakációm alatt lesz időm átgondolni az ajánlatokat” – nyilatkozta korábban.

Úgy tűnik, mintha a Montreal vinné a prímet az érte folyó versenyben, a kanadai egyesület elnöke ugyanakkor cáfolta, hogy egyáltalán érdeklődnének a csatár iránt.

A Montreal egy olasz támadót már szerződtetett a közelmúltban (Marco Di Vaio ráadásul volt már Del Piero csapattársa két éven át a Juventusnál), és egy másik korábbi Serie A-sztár, Bernardo Corradi is a klub alkalmazásában áll, de július végén jár le a szerződése.