Home | Hírek | Fotó: így néz ki bikiniben a transznemű Univerzum-szépe jelölt

Fotó: így néz ki bikiniben a transznemű Univerzum-szépe jelölt

Torontóban csütörtök este megkezdődött a Miss Universe válogatás. A kanadai szépségek között színpadra lépett Jenna Talackova is, az első transznemű versenyző.

Kanadai, nő, 18 és 27 között. Ezek a kritériumok szerepelnek a Miss Universe pályázati előírásai között. Jenna Talackova pedig megfelel a feltételeknek: 23 éves, kanadai állampolgár, az útlevelében feltüntették: nő. Az nem szerepelt a dokumentumokban, hogy a nemi átalakító műtét kizáró ok. Talackova ugyanis férfiként született, de nem érezte jól magát a bőrében, ezért 19 éves korában átesett a transzformáción. Mikor ezt megtudta a kanadai zsűri, azonnal kizárta a nővé vált férfit, ő azonban nem hagyta annyiban a diszkvalifikációt. Sőt, egy egész mozgalom csatlakozott hozzá, és követelték visszafogadását. Nyertek, így csütörtök este Talackova is színpadra lépett, ahogy azt illik: estélyiben, fürdőruhában. Íme:

Ajánlat

Jenna Talackova bikiniben

Fotó: AP / The Canadian Press / Aaron Vincent Elkaim

…és estélyiben

Fotó: AP / The Canadian Press / Aaron Vincent Elkaim

Szólj Hozzá - Szabad a vélemény!
Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat

2 hozzászólás

  1. Ez itt az emberiség szégyene. Eszméletlen, hogy egy férfiből nővé átoperált “FÉRFI” szépségverseny vegyen részt, mint ahogyan az is, hogy egyáltalán elfogadja az emberiség, hogy valaki megváltoztathassa a nemét. SZÖRNYŰ!.

  2. Ez betegség! A betegség pedig nem szégyen. Nem tehet róla. Kiközösíteni ezért igazságtalan lenne. Ugyan ez vonatkozik a buzikra is.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*


VIDEÓS CIKKEK