Home | Hírek | Roma és nem roma szervezetek tüntetése lesz Torontóban az új kanadai menekülttörvény ellen

Roma és nem roma szervezetek tüntetése lesz Torontóban az új kanadai menekülttörvény ellen

Április 28-án Torontóban tartanak szolidaritási tüntetést a kanadai romékért, azok a roma és nem roma szervezetek, akik nem értenek egyet a júniusban hatályba lépő, megreformált menekültügyi törvénnyel (Bill-C31). Az új törvény alapjaiban zárja be az ajtót az Európai Unióból és Mexikóból érkező menekültek előtt, így automatikusan elutasítja az Európából érkező roma menedékkérőket is. -adta hírül a romnet.hu

A két szervező a torontói Roma Community Centre és United Roma Association Hamilton szervezetek célja, hogy inspiráljanak mindenkit arra, hogy az emberi jogok és a szabadság mindenki számára elérhető legyen Kanadában. A szervezők elutasítják azt a politikai akaratot, hogy az Európai Unió tagállamai feltétlenül biztonságosak.

A tüntetés helyszíne: 2012. április 28. Torontó (14-16:00) a Yonge és a Dundas sarkán.

Ajánlat

Szólj Hozzá - Szabad a vélemény!
Első kanadai-magyar térképes üzleti és hirdető hálózat

8 hozzászólás

 1. Kanadaban elek……birosagi tolmacs vagyok…….en tudom hogy mennyi bunozo van itten…legtobbszor nem is az o hibajuk hanem a helyzet kenyszeriti ra oket, vagy pedig olyanok akik az o buncselekmenyukbol akarnak megelni….szerencsetlenek nem tudjak hogy milyen buntetessel jar amire oket kenyszeritik….az a ket szervezet Torontoba es Hamiltonba nullat er…..semmi segitseget nem kapnak, ok is csak at razzak oket………Javaslatom…….ha nem akarnak egy kalap ala esni, akkor koltozzenek ki mas varosokba minnel messzeb a Torontotol es Hamiltontol es elhetnek nyugodt eletet ha igazan azert jottek ide…..

  • Kedves tolmacs .
   Nagyon nagy tevedesbe vagy ,mert nagyon sokan segitunk es jol ,es minden tolunk telhetot megteszunk .
   Persze a letelepedes sokmindennek a fugvenye.
   De az ugy nem igaz, hogy mindenki csak razza oket .. miert ki intez i el a last, segelyt orvosi ellatast az ugyvedeket talan mar ugy jonnek ki, hogy beszelnek angolul,vagy mindenkinek van a zsebebe egy tolmacs???

   legtobbszor

  • szinten tolmacs

   En is dolgozom tolmacskent, hol szemelyesen, hol telefonon. Akinek van gerince, azt nem lehet buncselekmenyre kenyszeriteni, sem eroszakkal sem korulmenyekkel. Nyugodt eletert pedig nem kell kulfoldre menni. Otthon is meg lehet talalni, ha valaki azt keresi. Maximum kevesebb lesz a flanc meg a digitalis ketyere az eleteben.

 2. Gódi István /nekem van nevem.

  Én örülök ennek a nagylétszámu kivándorlásnak. Igy legalább megszabadul az ország egy csomó bünözötöl és ingyenélötöl.

  • Csak nehogy ürom legyen az örömből:-) A legnagyobb rablók és bűnüzők otthon vannak és ott is fognak maradni. A kivándorlók zöme értelmes és dolgozni akaró ember.

   Kíváncsi vagyok, hogy egy év múlva lesz-e még orvos, kórház, mérnök vagy jó szakmunkás abban az országban.

 3. Canadát sajnálom segítőkész, jóhiszemű, de naív bevándorlási törvénye miatt.

 4. Tisztelt Tolmács 2.

  Na pontosan rátapintottál a LÉNYEGRE! Nem dolgozni akarnak ott sem, ha nem mindjárt segélyt intéznek nekik.Valakiknek (akik intézik nekik), biztosan jó üzlet.Nincs menedék jog, nincs segély DOLGOZZANAK!!! meg a megélhetésükért ne a markukat tartsák csak ott is.

 5. Nagyon helyes, hogy szigorít! Már régen kellett volna!

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*


VIDEÓS CIKKEK